• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Basen

w zwiazku z zblizajacym sie latem chcialbym zapytac was o stosunek do basenow ;], ja szczerze mowiac nie przepadam tam chodzic, jestem dosc blady i lubie to Laughing , nie plywam najlepiej, a w dodatku wkurzaja mnie teksty zza mnie "patrz - dziewczyna bez stanika Neutral"

moze macie lepsze doswiadczenia Tongue piszcie co myslicie
up the irons!!!
Odpowiedz

qsiarz napisał(a):w zwiazku z zblizajacym sie latem chcialbym zapytac was o stosunek do basenow ;], ja szczerze mowiac nie przepadam tam chodzic, jestem dosc blady i lubie to Laughing , nie plywam najlepiej, a w dodatku wkurzaja mnie teksty zza mnie "patrz - dziewczyna bez stanika Neutral"

moze macie lepsze doswiadczenia Tongue piszcie co myslicie

wysadzić w powietrze wszystkie baseny
Who's gonna teach you how to dance?
Who's gonna show you how to fly?
Who's gonna call you on the lame-dope-smoking,
Slackin' little sucker you are?
Odpowiedz

Nie inaczej Laughing Laughing Laughing
"Marysia mała pierdolca miała, pierdolca jasnego jak śnieg.
Gdziekolwiek biegła Marysia mała, pierdolec rozsadzał jej łeb..."
Odpowiedz

dokładnie, nigdy nie wiadomo, co tam za świństwa chorobotwórcze dermatologiczno/wenerycznie w wodzie pływają [poza tym mam uczulenie na chlor - i tak na żaden basen nie pochodzę Tongue]
Odpowiedz

baseny sa ZLE,te szpitalne tez !Big Grin Laughing
Jag är inte en människa. Det här är bara en dröm, och snart vaknar jag. Det var för kallt och blodet levrades hela tiden.
Odpowiedz

Lepiej pojechać gdzieś na świerze powietrze jak jest ciepło niż gnić na basenie.Jezioro, zbiornik zaporowy etc.
[Obrazek: logo.jpg]
Odpowiedz

Morze wymiata!! i czyste rzeki - można płynąć z prądem Big Grin
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

ja tam preferuje gory, lasy, knieje Tongue
Live Like An Angel, Die Like A Devil
Odpowiedz

Ja chodzę sobie co tydzień na basen, kryty oczywiście. Tak dla kondycji. Podejrzewam, że w lecie też będę chodziła. Nie lubię basenów na powietrzu, nie wiem czemu. A w tym roku jadę nad morze, więc sobie popływam troszkę na otwartej przestrzeni Wink No i jeszcze niedaleko hotelu ma być wielkie jezioro Laughing Fajnie.
I've felt the hate rise up in me...
Odpowiedz

Lech napisał(a):ja tam preferuje gory, lasy, knieje Tongue

no wiadomo, lasy i knieje są bardziej true niż wodaSmile ale mi akurat chodziło o to, że wle "naturalne zbiorniki" niż baseny Big Grin
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

I potem się dziwic, że plączą się takie pokraki...
Może i nie jestem bystry, ale zajebać potrafię !!
Odpowiedz

Tomash napisał(a):
Lech napisał(a):ja tam preferuje gory, lasy, knieje Tongue

no wiadomo, lasy i knieje są bardziej true niż wodaSmile ale mi akurat chodziło o to, że wle "naturalne zbiorniki" niż baseny Big Grin

a ja jedynie odnioslem sie do tematu i napisalem ze preferuje ww. Tongue
Live Like An Angel, Die Like A Devil
Odpowiedz

Lubię chodzić na basen, choć lepsze są naturalne zbiorniki,rzeczki,jeziorka (i tak syf jest wszędzie Laughing ).
See You At The Bitter End...
Odpowiedz

qsiarz napisał(a):w zwiazku z zblizajacym sie latem chcialbym zapytac was o stosunek do basenow
A w zimie to nie ma basenów?
Wink
Odpowiedz

Ooo tak.. bardzo nie lubię basenów.
Pływam dobrze, lubię wodę..
ale nie baseny!
Kocham taplać się w wodzie, no ale mowa o morzu czy jeziorze Laughing

edit: albo wannieTongue
My God is beautiful.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
To forum używa plików cookie
To forum wykorzystuje pliki cookie do przechowywania informacji o Twoim logowaniu (jeśli jesteś zarejestrowany) oraz informacji o ostatniej wizycie (jeśli nie jesteś zalogowany). Pliki cookie to małe dokumenty tekstowe przechowywane na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być używane tylko na tej stronie i nie stanowią zagrożenia dla bezpieczeństwa. Ciasteczka śledzą również, które tematy zostały przez Ciebie przeczytane i kiedy ostatnio je odwiedziłeś. Prosimy, potwierdź, czy akceptujesz lub odrzucasz te pliki cookie.

Plik cookie zostanie zapisany w Twojej przeglądarce niezależnie od wyboru, aby uniknąć ponownego zadawania tego pytania. Możesz w każdej chwili zmienić swoje ustawienia dotyczące plików cookie, korzystając z linku w stopce.