04-17-2005, 08:56 PM
A to trzeba argumentow na to ze Metalika sie skurwila? Przeciez to wyraznie slychac.
Na pohybel katolickiemu scierwu!!!
LCF napisał(a):A to trzeba argumentow na to ze Metalika sie skurwila? Przeciez to wyraznie slychac.
Ale czekam, aż ta gówniara powie coś sensownego.
Nevermore napisał(a):LCF napisał(a):A to trzeba argumentow na to ze Metalika sie skurwila? Przeciez to wyraznie slychac.
Dobra, wiemAle czekam, aż ta gówniara powie coś sensownego.
ciekawe kiedy zatrudnia DJ'a
Art... napisał(a):Jest taka zasada, że jak pisać to TYLKO sensownie..Nevermore napisał(a):LCF napisał(a):A to trzeba argumentow na to ze Metalika sie skurwila? Przeciez to wyraznie slychac.
Dobra, wiemAle czekam, aż ta gówniara powie coś sensownego.
po kiego grzyba pisac cos sensownego o dzisiejszej metalli?ciekawe kiedy zatrudnia DJ'a
LCF napisał(a):No ja wiem psychosis ze ty bys nawet kupil gowno Hetfielda i Ulricha w kubku, byleby mialo logo Metaliki. To by niewatpliwie swiadczylo o ich glebokim rozwoju czy nietuzinkowosci i za ten odwazny krok zapewne bys ich szanowal ble ble blen/c... :?
nie mozna nawet miec swojego zdania bo od razu tylko zostanie sie zjechanym ^^ ja tam sie w sumie z tego polewam i dzieki wam mam dobry humor
przewaznie z czasem zespoly postanawiaja odswiezyc swoja muzyke dodajac do tego co juz zrobuli cos nowego i albo daja dupy albo wychodzi im to na dobre. nie musze mowic chyba co zrobili panowie z metalqpy
Po prostu ubostwiam każdy kawałek bez wyjątku... mowcie co chcecie, moze jestem 'slepo zapatrzona' no ale moge ich słuchać w nieskończoność. Bardzo nielubie takiej krytyki typu ze cos jest zjebane itd itd.... po prostu moza powiedziec nei slucham i koniec a nie rozwlekac sie wytykajac im multum roznych 'nieudolnych/nieudanych' (chociaz takei nie istnieją) plyt czy kawalkow, bo obraza to zagorzałych fanow. Dajcie spokoj potem cala dyskusja to jedna wieka sprzeczka o to czy cos jest zjebane czy nie i kto ma racje.... Chcąc rozmawiac na poziomie zachowajmy odrobinę kultury i przede wszystm szacunku dla fanow odmiennej muzyki.
Już wole najebanego Hetfielda śpiewającego Oasis(mam takie nagranie, a co
)
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo