04-09-2005, 07:13 AM
turbo gra inaczej z płyty na płyte ,co do ulubionych płyt to zpewnością Ostatni Wojownik , miażrzy i powala - cała płytka jest genialna a takie kawałki jak Ostatni Wojownik czy Miecz Beruda ( z tąd mój nick
) to już wogóle majstersztyki co do innch płyt kawaleria też niczego sobie ale np dorosłe dzieci to tylko pare kawałqw mi sie podoba ( dorosłe dzieci , sztuczne oddychanie , w sobie ) avatar jest specyficzny mam go i w polskiej i w angielskiej wersji w polskiej najbardziej podobają mi sie covery ( te z bonusa .. ) naprawde świetne !
jeśli komuś niepodobały sie polskie teksty to mógł sobie posłuchać niektórych płyt po angielsq ( z tego co wiem to 2 albumy chyba są obu języczne )
a co do kwesti który polski zepsłół jest najlepszy to zależy od gatunku :
hard rock - tsa
heavy - kat bądz turbo z kawaleri
trash - Ostatni Wojownik ( turbo ) bądz oddech wymarłych światów kata
) to już wogóle majstersztyki co do innch płyt kawaleria też niczego sobie ale np dorosłe dzieci to tylko pare kawałqw mi sie podoba ( dorosłe dzieci , sztuczne oddychanie , w sobie ) avatar jest specyficzny mam go i w polskiej i w angielskiej wersji w polskiej najbardziej podobają mi sie covery ( te z bonusa .. ) naprawde świetne ! jeśli komuś niepodobały sie polskie teksty to mógł sobie posłuchać niektórych płyt po angielsq ( z tego co wiem to 2 albumy chyba są obu języczne )
a co do kwesti który polski zepsłół jest najlepszy to zależy od gatunku :
hard rock - tsa
heavy - kat bądz turbo z kawaleri
trash - Ostatni Wojownik ( turbo ) bądz oddech wymarłych światów kata

![[Obrazek: Berud.png]](http://publicamp.org/usr/Berud.png)