• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Światogor

Kretyn??
Posłuchaj sobie disco polo jak Ci sie to nie podoba!!
Albo pisz o power metalu!!
Tacy ludzie jak Ty powinni być odseperowywnani od społeczeństawa!! - do Annunakki
Odpowiedz

Abadon napisał(a):Kretyn??
Posłuchaj sobie disco polo jak Ci sie to nie podoba!!
Albo pisz o power metalu!!
Tacy ludzie jak Ty powinni być odseperowywnani od społeczeństawa!! - do Annunakki

od społeczeństwa podludzi z IQ poniżej 90, jak ty, to my się sami izolujemy, spokojna głowa.
MIGHT IS RIGHT!
"Adding rap to rock is like taking the most beautiful woman you've ever seen to a plastic surgeon and asking him to put a penis on her."
- Karl Logan
Odpowiedz

Tomash napisał(a):a już tytuły typu "las, nasz dom", nie no sorry :?

Masz jakies wonty do leśnego Black Metalu?
Odpowiedz

hegemon88 napisał(a):
Tomash napisał(a):a już tytuły typu "las, nasz dom", nie no sorry :?

Masz jakies wonty do leśnego Black Metalu?

gdzież bym śmiał Laughing ale o ile mi wiadomo, w lesie raczej nie da się podłączyć gitar i mikrofonów Laughing Laughing Laughing pociesze Cię, że często chodze na koncerty do klubu który zwie się
Leśniczówka, i mieści się w czymś w rodzaju lasu, co więcej, nieczęsto jest tam więcej niż 100 osób, więc jest true Laughing
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Tomash napisał(a):o ile mi wiadomo, w lesie raczej nie da się podłączyć gitar i mikrofonów

Chuja prawda,np. muzycy Blasphemous Sadist zapowiadali w wywiadzie ze na nastepnym albumie wokale maja byc nagrywane w lesie.
Odpowiedz

hegemon88 napisał(a):
Tomash napisał(a):o ile mi wiadomo, w lesie raczej nie da się podłączyć gitar i mikrofonów

Chuja prawda,np. muzycy Blasphemous Sadist zapowiadali w wywiadzie ze na nastepnym albumie wokale maja byc nagrywane w lesie.

niech podepna mikrofony i wzmacniacze do jakiejs wiewiorczej dziupli Laughing
Live Like An Angel, Die Like A Devil
Odpowiedz

Lech napisał(a):
hegemon88 napisał(a):

niech podepna mikrofony i wzmacniacze do jakiejs wiewiorczej dziupli Laughing

Gorzej jak to usłyszy jakiś misio i się zdenerwuje Laughing ok, nie schodźmy z tego wielce poważnego tematu Tongue
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Tomash napisał(a):Gorzej jak to usłyszy jakiś misio i się zdenerwuje Laughing ok, nie schodźmy z tego wielce poważnego tematu Tongue

nie kpij sobie, wiem od samego Wszebąda, że następny album Warrahy będzie nagrywany w Puszczy Jodłowej na zboczach Łysej Góry, w noc Kupały, ze szczególnym uwzględnieniem odgłosów lasu.
MIGHT IS RIGHT!
"Adding rap to rock is like taking the most beautiful woman you've ever seen to a plastic surgeon and asking him to put a penis on her."
- Karl Logan
Odpowiedz

Annunakki napisał(a):
Tomash napisał(a):Gorzej jak to usłyszy jakiś misio i się zdenerwuje Laughing ok, nie schodźmy z tego wielce poważnego tematu Tongue

nie kpij sobie, wiem od samego Wszebąda, że następny album Warrahy będzie nagrywany w Puszczy Jodłowej na zboczach Łysej Góry, w noc Kupały, ze szczególnym uwzględnieniem odgłosów lasu.

wkraczajac na temat Wszebada, to chyba bana otrzymal Smile
Live Like An Angel, Die Like A Devil
Odpowiedz

Lech napisał(a):
Annunakki napisał(a):

wkraczajac na temat Wszebada, to chyba bana otrzymal Smile

wojna jest już knuta, ostrzy moc zabłyśnie w noc
MIGHT IS RIGHT!
- Karl Logan
Odpowiedz

no to tylko czekać na nową Warrahę ;p
Odpowiedz

Ściągnąłem sobie tylko "Las" i już po więcej nie sięgnę ... Jak dla mnie dno, żenada, a muzyka do dupy. Nie mówiąc już o tym "pseudowokalu" zażynanego prosiaka ...
Odpowiedz

SatanicSyndrome napisał(a):Eh... jestem zwolennikiem NS Black Metalu, ale powoli te wszystkie zespoliki zaczynają mnie wkurwiać.
no to taki z ciebie zwolennik NS Black Metalu jak z czarnucha żółtek.
Członek Nieoficjalnego Fanklubu Smakowitej acz Egocentrycznej Pani Scully(w skrocie NFSaEPS).

Pannie Scully Sława! Pannie Scully Sława! Pannie Scully Sława! Sława! Sława!
Odpowiedz

Kellur napisał(a):Ściągnąłem sobie tylko "Las" i już po więcej nie sięgnę ...

Widocznie nie poczules lesnego klimatu.
Odpowiedz

Żałosne brzmienie ,beznadziejne teksty , padaczna muza . Nic nowego w tym rodzaju muzyki Laughing
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
To forum używa plików cookie
To forum wykorzystuje pliki cookie do przechowywania informacji o Twoim logowaniu (jeśli jesteś zarejestrowany) oraz informacji o ostatniej wizycie (jeśli nie jesteś zalogowany). Pliki cookie to małe dokumenty tekstowe przechowywane na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być używane tylko na tej stronie i nie stanowią zagrożenia dla bezpieczeństwa. Ciasteczka śledzą również, które tematy zostały przez Ciebie przeczytane i kiedy ostatnio je odwiedziłeś. Prosimy, potwierdź, czy akceptujesz lub odrzucasz te pliki cookie.

Plik cookie zostanie zapisany w Twojej przeglądarce niezależnie od wyboru, aby uniknąć ponownego zadawania tego pytania. Możesz w każdej chwili zmienić swoje ustawienia dotyczące plików cookie, korzystając z linku w stopce.