- Liczba postów:
- 331
- Liczba wątków:
- 13
- Reputacja:
-
0
Kretyn??
Posłuchaj sobie disco polo jak Ci sie to nie podoba!!
Albo pisz o power metalu!!
Tacy ludzie jak Ty powinni być odseperowywnani od społeczeństawa!! - do Annunakki
- Liczba postów:
- 78
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
Abadon napisał(a):Kretyn??
Posłuchaj sobie disco polo jak Ci sie to nie podoba!!
Albo pisz o power metalu!!
Tacy ludzie jak Ty powinni być odseperowywnani od społeczeństawa!! - do Annunakki
od społeczeństwa podludzi z IQ poniżej 90, jak ty, to my się sami izolujemy, spokojna głowa.
MIGHT IS RIGHT!
"Adding rap to rock is like taking the most beautiful woman you've ever seen to a plastic surgeon and asking him to put a penis on her."
- Karl Logan
- Liczba postów:
- 932
- Liczba wątków:
- 5
- Reputacja:
-
0
hegemon88 napisał(a):Tomash napisał(a):o ile mi wiadomo, w lesie raczej nie da się podłączyć gitar i mikrofonów
Chuja prawda,np. muzycy Blasphemous Sadist zapowiadali w wywiadzie ze na nastepnym albumie wokale maja byc nagrywane w lesie.
niech podepna mikrofony i wzmacniacze do jakiejs wiewiorczej dziupli
Live Like An Angel, Die Like A Devil
- Liczba postów:
- 78
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
Tomash napisał(a):Gorzej jak to usłyszy jakiś misio i się zdenerwuje
ok, nie schodźmy z tego wielce poważnego tematu 
nie kpij sobie, wiem od samego Wszebąda, że następny album Warrahy będzie nagrywany w Puszczy Jodłowej na zboczach Łysej Góry, w noc Kupały, ze szczególnym uwzględnieniem odgłosów lasu.
MIGHT IS RIGHT!
"Adding rap to rock is like taking the most beautiful woman you've ever seen to a plastic surgeon and asking him to put a penis on her."
- Karl Logan
- Liczba postów:
- 932
- Liczba wątków:
- 5
- Reputacja:
-
0
Live Like An Angel, Die Like A Devil
- Liczba postów:
- 78
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
MIGHT IS RIGHT!
- Karl Logan
no to tylko czekać na nową Warrahę ;p
- Liczba postów:
- 87
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
Ściągnąłem sobie tylko "Las" i już po więcej nie sięgnę ... Jak dla mnie dno, żenada, a muzyka do dupy. Nie mówiąc już o tym "pseudowokalu" zażynanego prosiaka ...
- Liczba postów:
- 218
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
SatanicSyndrome napisał(a):Eh... jestem zwolennikiem NS Black Metalu, ale powoli te wszystkie zespoliki zaczynają mnie wkurwiać.
no to taki z ciebie zwolennik NS Black Metalu jak z czarnucha żółtek.
Członek Nieoficjalnego Fanklubu Smakowitej acz Egocentrycznej Pani Scully(w skrocie NFSaEPS).
Pannie Scully Sława! Pannie Scully Sława! Pannie Scully Sława! Sława! Sława!