02-21-2005, 09:46 PM
no nie wiem, moje ma pochodzenie greckie (patryk...) ;d wiec chyba z zydami nie ma duzo wspolnego...
co nie zmienia faktu ze mi sie nie podoba...
co nie zmienia faktu ze mi sie nie podoba...
Balthor napisał(a):ta moje imie w slowianskim to Skałosz. popieprzylo cie? ja mam miec tak na imie?KelThuz napisał(a):w przyszlej Wielkiej Polsce beda obowiazywac imiona słowiańskie i staroarjowskie, za obce - banicja!A Ty Wszebędzie (jeśli źle, to sorry nie gniewaj sie nie pamietam) jak masz oficjalnie na imię
. Oprócz tego Agnieszka i Karina całkiem.
Ja mam Ida na imie, takie okazjonalne
a babskie ladne imiona to takie rzadkie mi sie podobaja: Lena, Laura, Tatiana, co do meskich to bardzo duzo; Tomek (
), Dawid, Adam, Wojtek, Michas, Piotrus
itp
Valhalla napisał(a):to takie rzadkie mi sie podobaja: Lena, Laura, Tatiana,heh aż dziwne ze z męskich ci sie Sasza, Wołodia i Stiepan nie podobają.

Cytat: co do meskich to bardzo duzo; Tomek (dobry gust, dobry.), Dawid, Adam, Wojtek, Michas, Piotrus
itp
Aeroth napisał(a):Cytat: co do meskich to bardzo duzo; Tomek (dobry gust, dobry.), Dawid, Adam, Wojtek, Michas, Piotrus
itp
Acrid napisał(a):słuuuuuucham słonko? :>Aeroth napisał(a):Cytat: co do meskich to bardzo duzo; Tomek (dobry gust, dobry.), Dawid, Adam, Wojtek, Michas, Piotrus
itp
Cos ci sie misiu pomylilo, hyhy (:
Aeroth napisał(a):słuuuuuucham słonko? :>
Acrid napisał(a):łykaj stolce Misiaczku :*Aeroth napisał(a):słuuuuuucham słonko? :>
Tomuś imie najlepsze i zabciu nie podskakuj! :*
Tuomasss napisał(a):Ja mam sentyment do następujących imion: Agnieszka, Ola, Ewelina...No to jest nas dwóch