• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Ceny

jak blamie te cyny też sa zawysokie i chociaż koszulki mają zawaliste wzory to niedam za koszulkę prawie 70zł i ceny wisiorów tez są dużo za duże moim zdaniem niepowinny przekraczać 20zł a tym czsem kosztują prawie 50zł. Większość rzeczy z alchemy mi się podoba ale ceny powinny spaści o 80%
Odpowiedz

blade-mrn napisał(a):jak blamie te cyny też sa zawysokie i chociaż koszulki mają zawaliste wzory to niedam za koszulkę prawie 70zł i ceny wisiorów tez są dużo za duże moim zdaniem niepowinny przekraczać 20zł a tym czsem kosztują prawie 50zł. Większość rzeczy z alchemy mi się podoba ale ceny powinny spaści o 80%
No taaaak... ceny jak na polski rynek sa wysokie to fakt - ale to przeciez nie nasza wina - ceny zakupu ktore proponuje nam producent sa takie, a nie inne. Niby jak mamy obnizyc ceny tych artykulow o 80%??? Rozdawac je za darmo??? Albo czy w ogole takich rzeczy nie sprowadzac?
Mysle ze narzekanie na wysokosc tych cen naprawde nie ma sensu - proponuje zajrzec na zachodnie strony i zrobic sobie porownanie. Powtorze jeszcze raz to, co pisalem w jednym z poprzednich moich postow: ceny rzeczy z Alchemy Gothic mamy najtansze w Europie, i to srednio o 30%
Jesli ktos nie wierzy to niech sam sprawdzi.

P.S. - Nie pisz prosze identycznych postow, w dwoch roznych tematach - w ten sposob powodujeszcz tylko dezinformacje i ogolne zasmiecanie forum.
Odpowiedz

Tez mialam opory przed kupieniem koszulki za 70 zl, ale pomyslalam sobie, ze markowe ubrania sa duzo drozsze, a te produkowane przez firme Spiral sa naprawde bardzo dobre gatunkowo. Wole wydac wiecej kasy i miec rzecz, ktora nie rozleci sie po pierwszym praniu. A poza tym wzory niektorych koszulek/ bluz sa genialne Smile

BTW, czy jest szansa, ze w asortymencie Rock Metal Shop pojawia sie "cyber-ubranka"?
"Nie, czlowiek nie uczy sie na wlasnych bledach. Powtarza te same do znudzenia, az wreszcie nabiera wprawy i wychodza mu one coraz lepiej."
Odpowiedz

Kupując tak drogie koszulki czuję sie jakbym kupował jakieś oryginalne Adidasa, a tym czasem śa to ciuchy Alchemy Gothic (może nieco mniej znane niż Adidas Smile )
Odpowiedz

A gdzie Ty takie tanie koszulki Adidasa widziales? Confusedhock:
"Nie, czlowiek nie uczy sie na wlasnych bledach. Powtarza te same do znudzenia, az wreszcie nabiera wprawy i wychodza mu one coraz lepiej."
Odpowiedz

A na rynku u ruskich Smile
Nie no jak to gdzie? Normalnie w sklepie - koszulki z krutkim rekawem mogą tyle kosztować Smile bynajnej u mnie tyle chyba w miescie kosztują albo ja sie nie znam (ale raczej to drugie Smile )
Odpowiedz

Hmmm u mnie, jak ostatnio ogladalam, ceny koszulek z krotkim rekawem ponizej 100 zl. nie schodzily Confusedhock:
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
To forum używa plików cookie
To forum wykorzystuje pliki cookie do przechowywania informacji o Twoim logowaniu (jeśli jesteś zarejestrowany) oraz informacji o ostatniej wizycie (jeśli nie jesteś zalogowany). Pliki cookie to małe dokumenty tekstowe przechowywane na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być używane tylko na tej stronie i nie stanowią zagrożenia dla bezpieczeństwa. Ciasteczka śledzą również, które tematy zostały przez Ciebie przeczytane i kiedy ostatnio je odwiedziłeś. Prosimy, potwierdź, czy akceptujesz lub odrzucasz te pliki cookie.

Plik cookie zostanie zapisany w Twojej przeglądarce niezależnie od wyboru, aby uniknąć ponownego zadawania tego pytania. Możesz w każdej chwili zmienić swoje ustawienia dotyczące plików cookie, korzystając z linku w stopce.