02-17-2005, 02:54 PM
Może i czarne adidasy nie są ażtakie nietró [
], ale np. białe.... No a moda sie zmienia....
jeszcze rok temu...a tu 2 września z kostką przychodzi, taką ze sportowego, jak harcerzyk wygląda...a mnie spytał co zrobiłam, że mam taką miękką kostkę...to mu powiedziałam, że ja to nie mam ze sportowego, tylko z muzycznego...on na to: AAAHA...glany mojego kolegi (tego od kostki) czarne te najmniejsze PIPIDÓWKI, nie wiem chyba 3 dziurki, nie liczyłam mu
, do tego granatowe sznurówki....jego bluzy w których wygląda jak w sukience, jego polarek z adidasa (wygląda jakby 10 lat go nosił), jego za krótkie spodnie, jego tłuste wiecznie włosy (zapuszcza
), jego nowe glany...kolega jest malutki, a kupił buty jakieś 5 nr na niego za duże, jego pytania do kumpla, jak on układa książki w kostce..
jego trzeba by było zobaczyć... i jak tu żyć z takim okazem w klasie??????
Kalin napisał(a):Co do wiochy:
Komplement h8ful'a do mind.in.a.box "Fajna dupa z ciebie" :?
Udowodniłes swoją skrajną głupote już dostatecznie
Cytat:forum składa się z pedałówZauważ pedałku że też wchodzisz w skład tego forum
Kalin napisał(a):Przestań wszystkich wyzywać od pedałów bo samno włąśnie Kel, oni sa kochajacymi inaczej ew homoseksualistami, pedał to okreslenie równie kolokwialne jak "fajna z ciebie dupa"
KelThuz napisał(a):a jak mial sie odezwac? "Pod wzgledem wizualnym prezentujesz sie nadzwyczaj okazale, co wywoluje w moim osrodku wrazen zmyslowych bodziec seksualnie stymulujacy narzady rozrodcze i przygotowujacy mnie do kopulacji na żądanie"... wez spierdalajdelikwentka zamiesciła zdjecia na pomrocznej gotyckiej stronie, wiec pewnie by wolała cos w stylu: tchniesz pięknem najczarniejszej nocy aksmaitnej niczym pocałunek wampira.
KelThuz napisał(a):VENOM RZĄDZI, CYCE!tak kurwa tak!
Kalin napisał(a):Zauważ pedałku że też wchodzisz w skład tego forum
aXe Rose napisał(a):Tylko Ciebie pewno starzy na koncerty jeszcze nie puszczają, więc raczej tego nie zrozumiesz...o dopiero to zauwazyłem
H8ful napisał(a):na koncertach glany sprawdzaja sie przy dosc ostrym pogo, nie raz w adidaskach wpadalem w pogo i wychodzilem z podeptanymi stopami, glany to tak jakby zabezpieczenie...aXe Rose napisał(a):Tylko Ciebie pewno starzy na koncerty jeszcze nie puszczają, więc raczej tego nie zrozumiesz...o dopiero to zauwazyłem
bomba mistrzu, wytłumacz mi tylko czemu glany sprawdzaja sie na koncertach? chyba, że w kwestii stopienia się z poddanym lobotomii, bezmózgimi kmiotkami tworzacymi szarą, to jest czarna mase. taka jesr prawda, ze brudasy to tepe stado owieczek, z których kazda po usłyszeniu metalliki, slayera czy ironów automatyczni wskakuje w kosteczke, glany i pieszczoche tłumaczac sie metnie tym, ze to wygodne, podoba się im i tak dalej, co jest jednak jednym z najdziwniejszych i najbardziej niesamowitych zbiegów okolicznosci na tym swiecie. Na koncert zasuwam jak wszedzie w adaskach i ubiorze przecietnego zjadacza chleba i nie czuje przy tym żadnego dyskomfortu. Jesli zas tobie koledzy za niebienskie dżinsy czy brak glanów koledzy robią krecenie wora i wyzywaja od pozerów to juz twoja sprawa czy zostaniesz w zamknietym kregu bycia opurtunistycznym metaluchem.
czesto tak jest, sam sie raz na to prawie zlapalem, ale luzik, teraz chodze normalnie ubrany w reebokach (zeby nie bylo adasiach) i jedyna rzecza jaka swiadczy o muzyce jaka slucham sa wlosy, chociaz i tak zalezy kto jak interpretuje dluzsze wlosy...
hmm tylko czemu mam całe stopy w otarciach?
(a tak na marginesie: moja szyja!!!!)