03-14-2005, 07:52 PM
Ja ideę w pełni popieram. Ale sie będzie działo, jak już zostaniecie tymi modami....
Pandora napisał(a):Mogę byc katem, mogę??? Proooszę...A masz odpowiedni zestaw przyżądów?
Slayerd napisał(a):Pandora napisał(a):Mogę byc katem, mogę??? Proooszę...A masz odpowiedni zestaw przyżądów?
. Spiskowcy powinni umierac w cierpieniach i powoli - niech wiedza, ze nie zartujemy.Slayerd napisał(a):Nie rzebym chciał jakoś wpłynąć na wynik twojego głosowania, ja chcę być po prostu miły...i ta nie wpłyniesz
już dawno zagłosowałem oczywiście na tak
\\\ AlucarD /// napisał(a):Wlasnie wrocilem z konferencji. Pandora - masz wielkie sznse zostac tym katem. Tylko wiesz - egzekucje nie moga byc nudne i musza sie podobac widowni.
Cytat:Nie ma sprawy. Jakieś specjalne życzenia?Krwawo!!! A cierpieć oni muszą długo i baaardzo boleśnie...
Slayerd napisał(a):moze byc eklerkaSiD napisał(a):eeeeeeeee. ja głosuje na ciastka, umieście je w ankieciedla wyborców wszystko!!!![]()
lupie ciastka
A jaki smak szacowny Pan preferuje?
Slayerd napisał(a):zgadzam się, ale najpierw trzeba ich dorwać :!:Cytat:Nie ma sprawy. Jakieś specjalne życzenia?Krwawo!!! A cierpieć oni muszą długo i baaardzo boleśnie...
DeMoN.|. napisał(a):Slayerd spraw mi i Tuomasss'owi jeszcze po kilka Wareczek
Najpierw paznokcie, potem kawałki palców, dłoń itd
A jakbyśmy to puścili w tv to jeszcze kasy się dorobimy, wyobrażacie sobie jaką takie rijality szoł będzie miało oglądalność
Tuomasss napisał(a):A tam zaraz okrutni. Szaleni owszem, ale żeby zaraz okrutni![]()