• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Baza kontaktowa

baza kontaktowa... do wysyłania łańcuszków gg jak się komuś nudzi Wink

4394250 Smile

A Skype ktoś używa?
jestem Polakiem... nie kradnę samochodów i nie jestem pijakiem...
Odpowiedz

nie, nie mylisz się :)
a numery gadów są przecież w profilach... ^^;
Odpowiedz

A mój:
1767628
I tak pewnie nikt tego nie wykorzysta, ale... Angry
[Obrazek: Slayer_logo.jpg]
Odpowiedz

Pandora napisał(a):
Jałokim napisał(a):
Pandora napisał(a):a to jest chyba najbardziej popularny w Polsce komunikator...)

Z Gadulcem jak z Polskimi drogami - ktoś raz położył i spierdolił sprawę, ale jednak jeździć trza...
Chyba tylko dla tego jest tak popularny, bo moim zdaniem jest najgorszym komunikatorem jaki teraz jest do wyboru.

Nie da się ukryć, ale co tu zrobić?
Ja osobiście najbardziej lubię MSN Messenger, ale co mi z tego, skoro prawie nikt go nie ma? Sad

dla tego trzeba szukać komunikatorów uniwersalnych, takich obsługujących kilka na raz. To najwygodniejsze rozwiazanie, ale ja pierdole taki interes, bo na gadulcu mam ponad 50 kontaktów, z czego większość ma w wytyczkach poumieszczane swoje dokładne dane, a te wytyczki są unikatowe i ma je tylko gg, trzeba by było ręcznie te dane przerzucać, bo żaden komunikator nie odczytuje ustwaień z wytyczek gadu-gadu. Taka wytyczką bardzo przydatną jest takie cuś, co przypomina mi o urodzinach/imieninach znajomków z listy. Nie widziałem żęby któryś komunikator to miał. Dla tego też (oraz kilku innych badziewnych powodów) jak stary, pierdolony, konserwatywny piernik zostaje przy gadulcu wbrew rozumowi :]

agnes napisał(a):A Skype ktoś używa?

Niby ja, ale żebym odebrał to trza mieć fuksa, bo wkurzało mnie jak wyskakiwało okienko gdy ktos do mnie się dobijał i dźwięk też wyłączyłem, więc jak ktos dzwoni to musi liczyć na to, że akurat patrzam się w prawy dolny róg ekranu, gdzie miga ikonka skejpa naprzemiennie z ikonką słuchawki ;P Poza tym mam chujowe łącze i ciężko mi z kimś jest się dogadać.

login (do skejpa oczywiście) to jalokim [jak by co]
[inwizobol mołd]Jam jest siewcą uśmiechów, a mordy smutne mem gruntem ornym, na którem krzak bananowca owocem nie skąpi[/inwizobol mołd]
Odpowiedz

GG - 3892265

AlucarD.Blood@interia.pl
I'm not like you
So uplifted, hiding from the truth
I'm not like you
Overlooking, all in front of you

I'm not like you
I'm not like you
Odpowiedz

hehe no way! Big Grin zaraz by sie rzucily moje fanki i nie mialbym zycia ;]
Odpowiedz

5507914

Tylko jak ktoś już się do mnie odezwie to piszcie skąd macie mój numer.
"Ostatnią czarodziejską różczke widziałem wbitą w pizde czarodziejki zgwałconej w Sarajewie" - Arturo Perez Reverte, "Życie jak w Madrycie"
Odpowiedz

tix napisał(a):hehe no way! Big Grin zaraz by sie rzucily moje fanki i nie mialbym zycia ;]
Nie zapominaj o Fanach Laughing Wink
Odpowiedz

gg: 6015921
ania.an.15@wp.pl

Jak wam sie zachce to napiszcie. Wink
Odpowiedz

gg:6355129
Piszcie do mnie,bluzgajcie na inny numer Laughing
I will make it go away
Can`t be here no more
Seems this is the only way
I will soon be gone
Odpowiedz

gg:6133138
Watpie czy ktos skorzysta ale jesli to powiedzcie skad go macieTongue
Odpowiedz

Ja bym proponował przykleić ten temat Smile
Bo z czasem jak juz wszyscy się wpiszą (Ci którzy chcą) to temat spadnie na dół i nikt o nim nie bedzie pamiętał....
Tylko daje propozycje, nie bijcie Big Grin
Odpowiedz

1573579- gg

mail :hethell@poczta.onet.pl
Pamiętajcie, nigdy nie ufajcie żadnym undergroundom, to wszystko
oszustwo jest totalne, nisze wszystkie, alternatywy, jest to wszystko
syf i naprawdę to nic, NIC nie daje tylko wciąga i zabiera
człowieczeństwo.
Kapitan Europa
Odpowiedz

3453936 - jak dostane chociaz jeden lancuszek to zablokuje
Big Grin Stay Happy Big Grin
Odpowiedz

2415161 glonojad1@o2.pl NIe spodziewam się tłumów ... Wink
[Obrazek: metheny3.gif]
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
To forum używa plików cookie
To forum wykorzystuje pliki cookie do przechowywania informacji o Twoim logowaniu (jeśli jesteś zarejestrowany) oraz informacji o ostatniej wizycie (jeśli nie jesteś zalogowany). Pliki cookie to małe dokumenty tekstowe przechowywane na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być używane tylko na tej stronie i nie stanowią zagrożenia dla bezpieczeństwa. Ciasteczka śledzą również, które tematy zostały przez Ciebie przeczytane i kiedy ostatnio je odwiedziłeś. Prosimy, potwierdź, czy akceptujesz lub odrzucasz te pliki cookie.

Plik cookie zostanie zapisany w Twojej przeglądarce niezależnie od wyboru, aby uniknąć ponownego zadawania tego pytania. Możesz w każdej chwili zmienić swoje ustawienia dotyczące plików cookie, korzystając z linku w stopce.