01-26-2005, 11:50 PM
Dokladnie!
"Nie, czlowiek nie uczy sie na wlasnych bledach. Powtarza te same do znudzenia, az wreszcie nabiera wprawy i wychodza mu one coraz lepiej."
aXe Rose napisał(a):Acrid napisał(a):[quote="gabrysia"]A w czym konkretnie
W milych doznaniach z partenerem
gabrysia napisał(a):A wiesz, że podobno jak dwoje ludzi ma kolczyki w językach i jak się całują to jest zajebiście?
...
Katiria napisał(a):[Ah wam o całowanie chodzi...Kurde...czemu ja jestem taka zboczona?...chlip...
![]()
![]()
^^"
Katiria: nie przejmuj się. To ten wiek, hormony Ci buzują i te de

Katiria napisał(a):Acrid i Tish: No chyba że takOch, podobno im człowiek starszy tym mądrzejszy...I głupoty mu z głowy wylatują. Choć zdarzają się wyjątki![]()
![]()
Gabrysia: No dzięki^^ mam dopiero 20 na karku...i aż się boję myśleć co będzie dalej![]()
![]()
![]()
I podobno język to jest jedno z mniej bolesnych miejsc do przekłuwania
Nie będziesz płakał przynajmniej
TisH napisał(a):To dlaczego boli, jak sie w niego ugryzie?Dokladnie! bol jak sie ugryze w jezyk jest duzy ;d
To na prawdę tylko boli przez chwilkę. Chciałam sobie sama przekłuć chrząstkę kiedyś, ale jakoś zrezygnowałam i za każdym razem wybieram się do kosmetyczki
Na razie mam dwa kółeczka. Ależ to zajebiście wygląda
W prawym też miałam jednego kolczyka na górze, ale musiałam wyjąć bo moje ucho wciąż było podejrzanie fioletowe.. :? I bolało, chlip.
to zrobiliśmy kolesiowi dziare, maszynką zrobioną z długopisu w niezbyt sterylnych warunkach, najpierw chciał motor (JAVE, zapalonymotocyklista ) na ramieniu, ale wyperswadowałem mu, że narysuje ufoka
hehe no i narysowałem ufoka, koleś zaczął dziarać, wszystko to odbywało się w szatni między szafkami w przerwie na lancz, w pewnym momencie zabrakło tuszu, no i koleś został z ufokiem bez jednej nogi, na szczęście to mu się spodobało ...
. Sam bym chętnie się wydziarał, ale narazie się z tym wstrzymuje
a co najgorsze... nie mam kasy
... nic bez pozwolenia! a dziare i kolczyki zrobie jak najszybcie jak tylko kase bede miala... i to w ukryciu. moze przy odrobinie szczęscia mnie z chaty wywalą jak to ujrzą
Hydra[Female]™' napisał(a):a ja nie mam ni kolczyka ani tatooTak jaa co najgorsze... nie mam kasy
![]()
gabrysia: to chyba ty mowilas ze starzy nie pozwola na kolczyk/tatuaż? starzy SUX.. mam takich jak ty... nic bez pozwolenia! a dziare i kolczyki zrobie jak najszybcie jak tylko kase bede miala... i to w ukryciu. moze przy odrobinie szczęscia mnie z chaty wywalą jak to ujrzą
Ale mama powiedziała, że w uszach mogę miec nawet 50 kolczyków. Za to w wardze czy w języku na razie nie ma mowy. Niech no poczeka aż skończę 18 lat...Chyba, że będę tak marudziła(ja to potrafię
), że mi w końcu pozwolą. Hmm...wiesz, to nie jest tak, że nie mogę robić nic bez ich pozwolenia. Wręcz przeciwnie, robię wszystko na co mam ochotę...Ale kolczyka mieć nie mogę...
! ja tez to znam! i tez nie moge miec kolczyka w wardze
! ale niech ja tylko zbiore kase!