01-27-2005, 10:06 AM
TisH napisał(a):Lubie facetow silnych zarowno psychicznie (dlaczego przypomina mi sie film pt. "Chlopaki nie placza"])
Taaa: "Ale ty masz silną psychikę"
"Zajebiście silną"
TisH napisał(a):Lubie facetow silnych zarowno psychicznie (dlaczego przypomina mi sie film pt. "Chlopaki nie placza"])
TisH napisał(a):truePsikuta"s" był tróó! ^^
Hydra[Female]™' napisał(a):Balthor: nawet jakbys chcial to bys na geja nie wygladal WinkKhie khie khie jak mam to zinterpretować? hehehe
no wlasnie... taki np Balthor to wcale zly nie jest Very Happy

mam ładniejsze.. o_O)[/code]
)blond lub zupełnie ciemne...zadbane oczywiście..i nie lubię dredów...musi mieć zadbane dłonie...najlepiej żeby był troszkę wyższy ode mnie
hmm...klata...hmmm...lekko zarysowane mięśnie...choć mam takie małe zboczątko co do...brzuszków...sadełek
..ale nie za dużych *^^*...nyo...oczy hmm...niebieskie...bądź ciemnobrązowe...musi być czuły...poczucie humoru mniej więcej podobne do mojego (zboczeństwa i te sprawy
), inteligentny, wyrozumiały...ze szczyptą romantyzmu...by zapewniał bezpieczeństwo...hmm...szczery, wierny i domyślny
hock: ...to chyba tyle *^^*
to ma być realne! 
Miriam napisał(a):Poza tym, szanuję, gdy facet ma zainteresowania i pasje.Gorzej, gdy przedklada je ponad zainteresowanie nasza osoba

Cytat:Gorzej, gdy przedklada je ponad zainteresowanie nasza osoba
zawsze to ja sie najbardziej staram, phi!
Acrid napisał(a):Jak ja czytam te wszystkie opisy to sie nie dziwie ze sam jestem ;Da ja tak czytam.. czytam i czytam... (tak, na prawdę umiem :] )
bo z tego co wycyztalem większość kobiet na to zwraca uwagę...
Ale czasem nie wybierz się do kosmetyczki na manicure
To już lekka przesada