• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

American idiot

green day wymiata i tyle.
Punkowo
Odpowiedz

Green Day To Jeden Moim Skromnym Zdaniem Z Najlepszych Zespolow Neo Punkowych ... Ich Nowa Plytka Jest Cool ... Moze Nie Powala Ale Milo Sie Jej Slucha ...

Co Do LCF - Wez Stary Wyluzuj ... To Co napisales O Metallice To Stary Krew Zalewa ... Porownujac Linkin Park ... Jakis Boys Band Z Prowincji ... Do Jednego Z Najlepszych Rockowych Zespolow ... Prosisz Sie Zeby Cie Ktos Zbombardowal ... Serio ... Zrob Nam Przyjemnosc I Walnij Sobie Baranka W Sciane Z Rozbiegu Z Przytupem ... Moze Ci Sie Poprawi To Co Masz Poprzewracane ...

ZOMO
I'm not like you
So uplifted, hiding from the truth
I'm not like you
Overlooking, all in front of you

I'm not like you
I'm not like you
Odpowiedz

american idiot wiadomo że chodzi o Busha, a ja go osobiście nienawidze!!! Laughing
Odpowiedz

jak juz wchodzimy w tematy anty-bushowskie to niezla plyta tez jest "War on errorism" NoFX i "Fuck World Trade" Leftover Crack
mozesz miec twarde lawki,
ja mam miekkie skory.
Odpowiedz

XdkyX napisał(a):jak juz wchodzimy w tematy anty-bushowskie to niezla plyta tez jest "War on errorism" NoFX i "Fuck World Trade" Leftover Crack

Hmmm ... Leftover Crack ... Co To Za Zespol ?? Jaka Gra Muzyke ??
I'm not like you
I'm not like you

I'm not like you
I'm not like you
Odpowiedz

\\\ AlucarD /// napisał(a):
XdkyX napisał(a):jak juz wchodzimy w tematy anty-bushowskie to niezla plyta tez jest "War on errorism" NoFX i "Fuck World Trade" Leftover Crack

Hmmm ... Leftover Crack ... Co To Za Zespol ?? Jaka Gra Muzyke ??

Punk pomieszany z folkiem i lekkim ska....mozna posluchac
mozesz miec twarde lawki,
ja mam miekkie skory.
Odpowiedz

Green Day jest okej!! Basket Case to ich najlepsza piosenka
...I kissed you goodbye on the N109 I choked as I watched the bus go...
Odpowiedz

Ja Tam Ich Namietnie Nie Slucham Ale Chlopaki Fajno Graja Big Grin
I'm not like you
I'm not like you

I'm not like you
I'm not like you
Odpowiedz

Nie lubie brudu więc słucham najwięcej green daya
Green Day to mój ulubiony zespół
Odpowiedz

Billy_Joe napisał(a):Nie lubie brudu więc słucham najwięcej green daya
Jakiego brudu Question
I've felt the hate rise up in me...
Odpowiedz

gabrysia napisał(a):
Billy_Joe napisał(a):Nie lubie brudu więc słucham najwięcej green daya
Jakiego brudu Question
billy nie lubi niczego co jest stare .. hmm wiesz jak sie wazysz sluchac naszego polskiego punku to jestes brudas :p ojoj Tongue
cale zycie na debecie
Odpowiedz

Ohm, jasne Wink Ale nawet nie słuchając polskiego punku zostałam nazwana brudasem :? Za naszywki i .... "dziwny" wygląd Evil or Very Mad Przeca ja normalnie wyglądam Big Grin
I've felt the hate rise up in me...
Odpowiedz

Mnie za ubieranie sie na czarno w kosuzlki z bad religion i green day jestem w klasie postrzezony za odmieńca.

Głupie skejciki powybijam ich wszystkich
Green Day to mój ulubiony zespół
Odpowiedz

moj drogi jako wierny fan green daya powinienes wiedzec ze go w wiekszosci kraji poza Polska wlasnei takie skejciki sluchaja ;P
ja mam wielu kumpli ktorzy wygladaja jak sk8 a w glosnikach ostra muzyka Smile
cale zycie na debecie
Odpowiedz

Ja Jeszcze Nie Widzialem Skejta Co By Sluchal Ostrej Muzy ...

A Wracajac Do tematu ... Przeluchalem kilka Razy Plytke Green dya Juz ... Monotonna Troche ... Ale moim Skoromnym Zdaniem Mozna Posluchac ... Zalezy Od Gustu ... Ja Wole Cos Brudnego ( Ramones ) Albo Cos Melodyjnego ( BR )
I'm not like you
I'm not like you

I'm not like you
I'm not like you
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
To forum używa plików cookie
To forum wykorzystuje pliki cookie do przechowywania informacji o Twoim logowaniu (jeśli jesteś zarejestrowany) oraz informacji o ostatniej wizycie (jeśli nie jesteś zalogowany). Pliki cookie to małe dokumenty tekstowe przechowywane na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być używane tylko na tej stronie i nie stanowią zagrożenia dla bezpieczeństwa. Ciasteczka śledzą również, które tematy zostały przez Ciebie przeczytane i kiedy ostatnio je odwiedziłeś. Prosimy, potwierdź, czy akceptujesz lub odrzucasz te pliki cookie.

Plik cookie zostanie zapisany w Twojej przeglądarce niezależnie od wyboru, aby uniknąć ponownego zadawania tego pytania. Możesz w każdej chwili zmienić swoje ustawienia dotyczące plików cookie, korzystając z linku w stopce.