01-23-2005, 05:24 PM
Dla mnie najważniejsza jest raczej twarz, bo po co mi ładny tyłek jak spojrze na tawarz i sie zżygam
Green Day to mój ulubiony zespół
Przez kobiece zachowanie rozumiem nie upijanie się (w końcu sam nigdy nie byłem pijany), nie używanie (nadmierne) wulgaryzmów (sam też ich unikam) i nie palenie (bo śmierdzi, niszcze zdrowie oraz urode)
Angelique napisał(a):Ja też się wypowiem, pomimo iż sama jestem kobietą ;pelektryzujący opis...
Myślę że wiele osób teraz zaszufladkuje mnie jako jakąś lesbijkę. Jestem hetero, ale lubię popatrzeć na ładne kobiety![]()
Zwracam uwagę na detale u kobiet (typu dłonie, paznokcie-niezbyt długie! )Uwielbiam nagie, gołe plecy, oczywiście u szczupłej kobiety. Ponadto oczywiście biała, miękka skóra, jaśniusieńka, bez żadnych dodatków (syfy, pieprzyki itp) Oprócz tego zwracam uwagę na widok nagich ramion i karku... Płaski brzuch, zgrabne choć niekoniecznie bardzo chude nogi. Długie, zadbane włosy (najlepiej ciemne) no i oczywiście ,,to coś''. Sposób poruszania się, wewnętrzna harmonia, kobiecość w połączeniu z drapieżnością...
aXe Rose napisał(a):i jaka dokładnośćAngelique napisał(a):Ja też się wypowiem, pomimo iż sama jestem kobietą ;pelektryzujący opis...
Myślę że wiele osób teraz zaszufladkuje mnie jako jakąś lesbijkę. Jestem hetero, ale lubię popatrzeć na ładne kobiety![]()
Zwracam uwagę na detale u kobiet (typu dłonie, paznokcie-niezbyt długie! )Uwielbiam nagie, gołe plecy, oczywiście u szczupłej kobiety. Ponadto oczywiście biała, miękka skóra, jaśniusieńka, bez żadnych dodatków (syfy, pieprzyki itp) Oprócz tego zwracam uwagę na widok nagich ramion i karku... Płaski brzuch, zgrabne choć niekoniecznie bardzo chude nogi. Długie, zadbane włosy (najlepiej ciemne) no i oczywiście ,,to coś''. Sposób poruszania się, wewnętrzna harmonia, kobiecość w połączeniu z drapieżnością...
można by się zawstydzić :p
A co najważniejsze?Hmm...W sumie to nie wiem,może twarz i wszystko,co się z nią wiąże,to,w jaki sposób odbijają cię na niej emocje i uczucia?Po prostu nie wiem,swoją "drugą połowę" doceniłem właśnie ze względu na charakter,a wygląd?Po prostu jest śliczna i już,nie pytajcie dlaczego
Chyba jako całość
), nos(malutki, ale nie mikroskopijny), oczy(im ciemniejsze tym lepsze), policzki, włosy, piersi(bardziej kształt niż rozmiar
aczkolwiek...raczej małe i średnie), biodra(muszą się ładnie ruszać
), tyłeczek(wiadomo jaki), nogi(celulitis nie jest mile widziany :? ), dłonie(ciepłe i delikatne, takie że chciałoby się je zjeść
), ogólna sylwetka(garbatym mówimy NIE
) i wzrost...w myśl zasady małe jest piekne - do 170
(wizualny)
tix napisał(a):oj ludzie, niektorzy dalej nie rozumia tematu :> ech..
Cytat:Ja też się wypowiem, pomimo iż sama jestem kobietą ;p
Myślę że wiele osób teraz zaszufladkuje mnie jako jakąś lesbijkę. Jestem hetero, ale lubię popatrzeć na ładne kobiety
Cytat:oj ludzie, niektorzy dalej nie rozumia tematu :> ech..