- Liczba postów:
- 366
- Liczba wątków:
- 1
- Reputacja:
-
0
gannon napisał(a):sam jesteś chłamowaty Doprawdy nie wiem co możesz im zarzucić...
Tandetność w każdym calu.
Wyraziłem swoje zdanie na dany temat więc zachowaj swoje uwagi dla siebie.
Skippyâ˘
all rights reserved
"When walking in open territory, bother no one. If someone bothers you, ask him to stop. If he does not stop, destroy him..."
- Liczba postów:
- 3,190
- Liczba wątków:
- 61
- Reputacja:
-
0
Pax, pax vobiscum. ;D
Gannon, nie wszystkim musi się podobać to co podoba się nam. ;]
Skippy, Twoje zdanie i ja je szanuję, aczkolwiek za bardzo się nie zgadzam. Na jakiej podstawie twierdzisz, że Pidżama jest chłamowata? Pytam tak z czystej ciekawości.
Pidżama jest dla mnie kapelą wyjątkową, w szczególności tyczy się to Marchefki. Wiem, że w momencie doła słuchanie jej musi zaowocować kpiąco-czarno-wisielczym humorem, a w efekcie nastrojem dziwnym do granic i nie do końca znośnym dla otoczenia :) Ale mniejsza o to, faktem jest, że samym metalem człowiek nie wyżyje, a Pidżama stanowi przyjemną od niego odskocznię.
- Liczba postów:
- 2
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
Ja bardzo lubię Pidżamę- nigdy nie zapomne ich koncertu!! Było cudownie!! I ich autografów nigdy nie zgubie

(przynajmniej się będę starać

)
Można odejść od swoich bliskich, zaakceptować koniec istnienia, można pożegnać się z życiem, ale najciężej jest pożegnać się z muzyką.
- Liczba postów:
- 117
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
Iron napisał(a):Ja bardzo lubię Pidżamę- nigdy nie zapomne ich koncertu!! Było cudownie!! [...]
Święte słowa

Koncerty Pidżamki mają swój niepowtarzalny klimat i nastrój. Za każdym razem jest świetnie. Choć ostatnio "gorące trzynastki" wbijające się pod scenę doprawdy mnie przerażały
"Matplaneta zróżniczkuje, przecałkuje, spierwiastkuje. My kosmici Pi i Sigma dwa matplanetyczne znaki..."
- Liczba postów:
- 146
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
2
A jA do PidŻaMY tYm bardziej DO gRabaŻa (murzyŃski mu W duPĘ) szaCuNKu nie mam.
Banda HipokrytÓW StaraJAcyCH SiĘ uchodziĆ za repREzenTantóW tego, czeMU SObĄ zaPrzeczaJĄ. A piepRZOnEMu GwiazDOroWi - grabaŻowi - W mordĘ lacha.
Tak ich lUbIĘ.
Bring about the change so quickly
Bring about the terrorâs night
Bring about the blood of lovers
Bring about the smell of fright
- Liczba postów:
- 7
- Liczba wątków:
- 1
- Reputacja:
-
0
Ja należę do grona zagorzałych fanów i tyle! Z płyt lubię karotkę w butonierce, złodzieji, styropian,bułgarskie, a do futuristy muszę się jeszcze dokopać u znajomych. Oczywiście są kawałki, które mniej, lub bardziej lubię, ale ogólnie są siii!
- Liczba postów:
- 91
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
Ja bardzo, bardzo lubie Pidzame...moja mamusia określiła to jako podwórkowe, no ale mniejsza....
Kocham ich wszystkie piosenki.... Moge słuchać godzinami
,,Look down on me, you will see a fool.
Look up at me, you will see your lord.
Look straight at me, you will see yourself."
- Liczba postów:
- 145
- Liczba wątków:
- 3
- Reputacja:
-
0
..jak wszyscy to wszyscy;P..pidzamka jest boska i tyle:d...ostatnia plyta bardzo mi przypadla do gustu szczegolnie piosenka "kotow kat ma oczy zielone" i "bulgarskie centrum hujozy"

..mozna tego sluchac i sluchac i sie czlowiekowi nie znudzi

...reszta albumow tez jest boska..i jedna z moich ulubionych piosenek pod bardzo wyjatkowym tytule "pierdolona era techno"... 8)
..."szalenswto weszlo w nasze glowy bo...On jest spelnieniem niespelnionych wciaz marzen...
- Liczba postów:
- 52
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
Pidżama to moja pierwsza miłość z tych klimatów
Co prawda ich ostatnia płyta rozczarowała mnie. Takie bardziej strachowe niż pidżamowe. Ale i tak nawet ją lubię. Szczególnie "Kotów kat ma oczy zielone" i "Droga na Brześć".
A na koncert to nawet dziś mogłabym iść. Ach ta atmosfera...I pogo...
jestem Polakiem... nie kradnę samochodów i nie jestem pijakiem...
- Liczba postów:
- 52
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
...dark soul..: ) napisał(a):i jedna z moich ulubionych piosenek pod bardzo wyjatkowym tytule "pierdolona era techno"... 8)
a nie chodzi Ci tu o piosenkę Analogsów :?
jestem Polakiem... nie kradnę samochodów i nie jestem pijakiem...
- Liczba postów:
- 631
- Liczba wątków:
- 23
- Reputacja:
-
0
moze jej chodzilo o "twoja generacje"
cale zycie na debecie