Bardzo się napaliłem na maksymalną czerwień - żarówkę Ravengersów. Niestety, liceum skończyłem już dawno, mam 26 lat i pracuję na powaznym stanowisku, heh. W związku z tym miałem problem, ponieważ w RockMetal Shopie wszelkie numery kończyły się na 5-6 tce a mnie potrzebna była 8ka.
Kupiłem je jednak skłądając indywidualne zamówienie w fabryce revengersa - wyobraźcie sobie, że od miesiąca chodzę w czerwonych punkowo-odjechanych 8kach Revengersa. Kosztowało to tyle samo co w RockuMS, no i musiałem się nie licho naczekać (zamówienie złożone było w lipcu).
Gdyby były w RMS nie straciłbym tyle czasu.
Odnośnie jakości: taka sobie. Skóra kolorowa jest cienka, spody są płaskie. Już po kilku otarciach, czerwień znika na rzecz szarej skóry jaka jest pod spodem. Ale nie wystraszcie się - sama nie odchodzi, po prostu jak gdzieś zaczepicie to takie są wyniki. Ogólnie na db.
Noszę od 15roku życia glany (co roku kupuję jakieś nowe) i w mojej ocenie HDki wiodą tutaj prym (a miałem już nawet kupowane w Angli za 160 funtów 15stki z blachami i rysunkami).