• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

GLANY Revenger...Dobre takie są?

Tak sie zastanawiam czy ktoś ma glany Revenger, podoba mi wzory i ogólnie te glany ale czy nie ma zastrzeżeń co do odklejającej sie podeszwy albo coś w tym stylu? Prosze o komenty bo rozważam kupno Smile
Deep in the black eyes a smile filled with mystery comes across your face
gaze upon the cries flowing with the pain...
Odpowiedz

ja tam proponuje Ci kupić hadeki. po prostu rewelka. ze mną wytrzymują już 3 lata Smile wybór należy do Ciebie
Odpowiedz

to bardzo dobre glany chociaz ja osobiscie latam w steelach, we wrzesniu sie przesiądę na jakieś new rocki czy cuś w tym stylu. Jak miałbym jeszcze raz glany kupować to 20 a potem odrazu do szewca na tuning Wink
Mind.In.A.Box :* :* :*
Odpowiedz

Bardzo się napaliłem na maksymalną czerwień - żarówkę Ravengersów. Niestety, liceum skończyłem już dawno, mam 26 lat i pracuję na powaznym stanowisku, heh. W związku z tym miałem problem, ponieważ w RockMetal Shopie wszelkie numery kończyły się na 5-6 tce a mnie potrzebna była 8ka.

Kupiłem je jednak skłądając indywidualne zamówienie w fabryce revengersa - wyobraźcie sobie, że od miesiąca chodzę w czerwonych punkowo-odjechanych 8kach Revengersa. Kosztowało to tyle samo co w RockuMS, no i musiałem się nie licho naczekać (zamówienie złożone było w lipcu). Surprised

Gdyby były w RMS nie straciłbym tyle czasu.

Odnośnie jakości: taka sobie. Skóra kolorowa jest cienka, spody są płaskie. Już po kilku otarciach, czerwień znika na rzecz szarej skóry jaka jest pod spodem. Ale nie wystraszcie się - sama nie odchodzi, po prostu jak gdzieś zaczepicie to takie są wyniki. Ogólnie na db.

Noszę od 15roku życia glany (co roku kupuję jakieś nowe) i w mojej ocenie HDki wiodą tutaj prym (a miałem już nawet kupowane w Angli za 160 funtów 15stki z blachami i rysunkami).
Odpowiedz

Aż mnie bierze ochotę żeby się pochlastać!!! Evil or Very Mad
Dzie do kurwy nędzy w tym kraju można dostać glamy większe niż 47? :!: :!: :!:
Jak ktoś wie to niech mnie poinformuje. Błagam :!:
[Obrazek: Slayer_logo.jpg]
Odpowiedz

Slayerd napisał(a):Aż mnie bierze ochotę żeby się pochlastać!!! Evil or Very Mad
Gdzie do kurwy nędzy w tym kraju można dostać glany większe niż 47? :!: :!: :!:
Jak ktoś wie to niech mnie poinformuje. Błagam :!:
[Obrazek: Slayer_logo.jpg]
Odpowiedz

Kamui napisał(a):Tak sie zastanawiam czy ktoś ma glany Revenger, podoba mi wzory i ogólnie te glany ale czy nie ma zastrzeżeń co do odklejającej sie podeszwy albo coś w tym stylu? Prosze o komenty bo rozważam kupno Smile
Niedawno kupiłem sobie 14 Revenger i nie narzekam.Wygodne,nie za ciężkie i sieją popłoch u coniektórych. Wink Cena może ciebie odstraszyć,lecz cóż,taka jest już dola zwolennika tego obuwia. Smile
Odpowiedz

[quote="Slayerd"]Dzie do kurwy nędzy w tym kraju można dostać glamy większe niż 47? :!: :!: :!: quote]
Masz taka wielka szwaje?? Confusedhock: Nie mam pojecia gdzie mozna u nas w kraju kupic takie wielgachne glany, sprobuj w Chelmku.
"Nie, czlowiek nie uczy sie na wlasnych bledach. Powtarza te same do znudzenia, az wreszcie nabiera wprawy i wychodza mu one coraz lepiej."
Odpowiedz

A czy ktos z Was nosil te buty zima?Wiem, ze do ocieplanych to one nie nalezą, ale czy da rade z grubą skarpetą?
mam zamiar kupic 14-stki, te z zadartym nosem Big Grin.
pozdrawiam
Odpowiedz

Hagall - nie masz problemow ze zbyt ługim sznurowaniem?Jaki nosisz rozmiar?I jaka jest "wysokosc" buta od końca pięty(bez podeszwy)?
:?
dzięki
Odpowiedz

Lambda napisał(a):A czy ktos z Was nosil te buty zima?Wiem, ze do ocieplanych to one nie nalezą, ale czy da rade z grubą skarpetą?
mam zamiar kupic 14-stki, te z zadartym nosem Big Grin.
pozdrawiam

Ja nosze glany zimą i muszę stwierdzić, że juz nieraz sobie palce odmroziłam. Ale ja mam raczej cieńkie skarpetki. Więc jakby co to noś je tylko i wyłącznie na własną odpowiedzialność Wink
Odpowiedz

a jakiej firmy glany nosisz?mają blachę?bo w tych z blachą podobno cięzko jest... :? .a revengery blache maja - dlatego sie boje zimy Surprised
Odpowiedz

Ja mam hadeki, mają blachę :/ Życzę miłego noszenia...... Laughing
Odpowiedz

niema to jak skarpetki z polaru. wierzcie mi wtedy to nawet jakby buty były całe z blachy to będzie ciepło Wink
Mind.In.A.Box :* :* :*
Odpowiedz

Ja nosze grindery z blacha. W czasach gdy zasuwalem codziennie 1.5 km do autobusu (w zime przez zaspy sniegu, bo mieszkam za miastem) jakos dalem rade Big Grin
i paluchy mi nie odpadly, wiec nie jest chyba najgorzej 8) 8)
Odpowiedz