11-08-2004, 06:35 PM
Jestem zdecydowanie za propozycja psychosisa
))
hock:
)to do niczeczego niesłuży...poprostu taki bajer na Forum co tu dużo pisać niechcesz to nie.. Twoja sprawa...i chwała Ci za to..
TisH napisał(a):Zabij mnie, ale nie widze nic ciekawego w rangach, i to, ze nie gryza, nie jest dla mnie wystarczajacym argumentem.hock:
))
(to sa dwie rozne rzeczy - moga istniec osobno, ale tez i razem)
BOO napisał(a):Mylisz 2 rzeczy Prisca: obrazki rang i rangi(to sa dwie rozne rzeczy - moga istniec osobno, ale tez i razem)
Cytat:Prisca - to samo moge powiedziec czepiajac sie avatarow... po co nam one? Tylko zasmiecaja baze.
Prisca napisał(a):BOO napisał(a):Mylisz 2 rzeczy Prisca: obrazki rang i rangi(to sa dwie rozne rzeczy - moga istniec osobno, ale tez i razem)
Eh, nie myle. Ale niech będzie.
Często rangi łączą się z kiczowatymi obrazkami. Poza tym, po co Ci to ?
Po to, żeby było napisane, że po wbiciu 500 postów jesteś "tru old black satanic metalem" ??? ;]
!!! \m/ ^^
Prisca napisał(a):I po co wam rangi??? Po to żeby podniecać się faktem ile to postów uzbieracie, czy też tym ile to jesteście na forum ???Nareszcie ktoś z dobrym podejściem do sprawy. :]
Poza tym większość wygląda mało estetyczne, wręcz kiczowato.
BOO napisał(a):rangi (niekoniecznie z obrazkami) + Aviki = jeszcze wieksze urozmajcenieTo moze jeszcze jakies migajace szlaczki by sie przydaly, co? :? IMHO to kompletny bezsens, ale skoro bez rang slonce traci dla kogos blask, to sobie je wprowadzajcie.