• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Problemy z RMS

uuuu chuliganka
Odpowiedz

czyżby ustawka?
Odpowiedz

Synu.
Jak już kiedyś gdzieś do kogoś pisałem, nie znam ani ciebie ani twojej matki nie znałem synu, toteż jeśli chcesz opowiedzieć mi historie swojego życia cobym w przyszłości nie popełniał błędów merytorycznych przy jechaniu ci, zapraszam na pm.
Co do trafiania - wypraszam sobie. W tej chwili traktuję jak gówno tylko ciebie, kilku z użytkowników tego forum nawet lubię, chociaż oczywiście jestem CHORY Z NIENAWIŚCI.
A co do strzelania w mordę. Serdecznie zapraszam i gorąco zachęcam. Zapraszam gdzieś do Warszawy, łatwo mi będzie przyjechać, wtedy ustalimy szczegóły twojego napierdalania mnie.

A do userów których mam za gówno: moi drodzy, jeśli ta ostaweczka dojdzie do skutku to obiecuję że zostanie nagrana i zobaczycie za pośrednictwem youtube jak Książę dostaje po mordzie. Należy mu się, chamowi.
Odpowiedz

no to czekamy czekamy
Odpowiedz

Bokserzy wchodzą na ring, sędzia włóczykij unosi dłoń i daje sygnał, spuszcza się na matę i już można walczyć.
Odpowiedz

Synu napisał(a):-----------------

ciekawi mnie niezmiernie co to ma oznaczać...
i co takiego ciekawego dokładnie napisał synu, bo można co nieco się domyślić, ale patrząc na jego posty może być zabawne w chuj
[Obrazek: c8b259e3332eeddf.jpg]
Odpowiedz

te kropki oznaczają głębię jaka kryje się w jego postach, a której brakuje moim.
Odpowiedz

Gdzie jest moja przesyłka którą zamówilem 8 dni temu ?? płacać wam kase na konto?(priorytet) Nie odpisujecie na maila wiec moze tu znajdzie sie ktos kompetentny ?
Odpowiedz

Nie wysłali, bo pudru i czarnej szminki już na stanie nie mieli.
Odpowiedz

krycha81 napisał(a):Gdzie jest moja przesyłka którą zamówilem 8 dni temu ?? płacać wam kase na konto?(priorytet) Nie odpisujecie na maila wiec moze tu znajdzie sie ktos kompetentny ?

dlatego jak się coś w necie zamawia, bierze się opcję "za pobraniem". 5zł więcej, ale ma się pewność, że nikt nie zrobi cię w bambuko na kasę
[Obrazek: c8b259e3332eeddf.jpg]
Odpowiedz

dobra luz jak zwykle zajebista poczta nasza zajebała sorry ... Wink
Odpowiedz

Wloczykij napisał(a):Nie wysłali, bo pudru i czarnej szminki już na stanie nie mieli.
No masz racje... ;] Ale dobrze ze dla ciebie zawsze mają rózne rozmiary wibratorów odbytniczych
Odpowiedz