• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Problemy z RMS

delete.
Break the Silence
Odpowiedz

lizus
Odpowiedz

delete.
Break the Silence
Odpowiedz

jak wolisz, mnie zasadniczo wszystko jedno jak chcesz sie nazwac wlazac w czyjas dupe
Odpowiedz

jesli to jest damska ... to czemu nie?
-----------
a wogóle kiego sie czepiasz? nie pasi ? wyłącz...
Break the Silence
Odpowiedz

sam wypierdalaj
Odpowiedz

ten qrwa koci bobek sie wpierdolił.
Wara chamie do rynsztoka.
Break the Silence
Odpowiedz

dlaczego zmieniles te posty, w ktotych tak wlaziles rms w dupe?
Odpowiedz

bo juz dalej wejść nie moge...
Break the Silence
Odpowiedz

nie ma profitów, nie ma zabawy?
Odpowiedz

Synu napisał(a):ten qrwa koci bobek sie wpierdolił.
Wara chamie do rynsztoka.
posiedź lepiej przy starej z wierzbową witką i poopędzaj od niej muchy, cherlawy mentalnie pachołku z gwałtownie postępującą dziecięcą fazą choroby Alexandra.
Popytaj kogoś przy kiosku czy ci kupi papier kolorowy.
Odpowiedz

widze , że Cieciu masz problem z własnym ego , które dzięki temu forum, czuje się dowartościowane i odbijasz sobie, to że Twoją małżonkę popycha pół miasta w czasie gdy Ty rzeźbisz w google , szukając jakże twórczych acz wtórnych odpowiedzi.
--------------
Break the Silence
Odpowiedz

Póki co nie mam żony i próbując błysnąć dystansem i intelektem nie awansujesz do tej roli - zwyczajnie masz mordę jak wiadro sadzonych jajek.
To że pilnuje twojej klatki nie uprawnia cie nagle do zmiany odzywek z "Panie" na "Cieciu".
A co do problemów z ego to kolejne pudło - z resztą czego można się było spodziewać po kudłatomordym przypadkowym synu zachlanego cygańskiego grajka, który notorycznie chybia łyżką do japy - nie muszę uruchamiać ego do pojechania jakiegoś półtypa ze świńskim uchem, który liże dupę sklepowi dumny bo udało mu się ogarnąć zakupy, potem się tego wstydzi, i który nagle poczuł skurcz pęcherza a wydało mu się że to moc w jajach. Na rozmowę z tobą nie potrzebuję uruchamiać ego, wystarczy dystans do tego co się zwykło nazywać "normą" w w stosunku do gatunku homo sapiens.
Odpowiedz

interesting Wink

ale ja się nie wtrącam
Odpowiedz

a ja od jakiegoś czasu nie mam matki ... więc texty do "starej" też uważam za nietrafione..
Żałosny jesteś i tyle....traktujesz innych userów forum , jak i klientów RMS - jak gówno , choć sam czystością nie grzeszysz... i pewno problemy z podtarciem stanowią większą częśc Twojego dnia..
z chęcią w realu strzele Ci w morde .. chociaz nie wiem czy jest sens... bo pewno inaczej nie potrafisz pisać niż tylko zlepkami słów nie mających głębszego znaczenia..
-----------------
Break the Silence
Odpowiedz