02-06-2008, 07:53 PM
Zachciało mi się hardcorowej piłkarskiej klasyki. Wie może ktoś z Was jakie jest sterowanie w Sensible World Of Soccer ?
BLOOD SUGAR SEX MAGIK - the best thing since bread came sliced
Przemek87 napisał(a):Wie może ktoś z Was jakie jest sterowanie w Sensible World Of Soccer ?
Przemek87 napisał(a):Zachciało mi się hardcorowej piłkarskiej klasyki. Wie może ktoś z Was jakie jest sterowanie w Sensible World Of Soccer ?
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Jałokim napisał(a):obecnie Arcanum jest moim debeściakiem zaraz po WiedźminieChodzi to-to pod vistą?
Cytat:Arcanum? nie sądze. Pamiętam że specjalną wersję wydawali żeby pod XP poszloNo i tu Cię zaskoczę. Mam Vistę i Arcanum śmiga bez przeszkód. Krótkie to zdziebko, ale i tak kilka nocy można zarwać.
.
Eulogy napisał(a):Krótkie to zdziebko, ale i tak kilka nocy można zarwać.Zależy jak się gra. Ja jak pierwszy raz śmigałem, to po mapie leciałem jak skaner, co zaowocowało spisem lokacji: http://img208.imageshack.us/img208/8992/lokacjenf6.jpg może komuś sie przyda.