01-30-2008, 12:19 PM
Id da sie zrobic;p
omen66615 napisał(a):A naziolem nie jestem. Honoru nie lubie bo do kolorowych nic nie mam i nie bede mial. To tak samo ludzi jak my. Takie jest moje zdanie.To Ty jesteś jakiś satanic-pagan s.h.a.r.p.
Sława!
omen66615 napisał(a):naziolem nie jestem. Honoru nie lubie bo do kolorowych nic nie mam i nie bede mial.
omen66615 napisał(a):Słowianie chodzili i bez powodów zabijali i tępili inne ludy?
omen66615 napisał(a):hegemon myslalem ze jestes powazniejszy troche. Ściero jebana. SIe kurwa czepiasz niewinnych ludzi. Fajnie jkbyś sie znalazł gdzieś w murzyńskim więzieniu. Co kurwa Adolf to jest to? Szmaciaz ktory chcial zeby Słowianie byli podwladnymi niemiec i pracowali dla rzeszy! Slowianie mili byc tylko rasa podwladna. Kurwa mac wy zjebancy! Nie wypowiadam sie juz tu bo jebie dzieciarnia. Bys zobaczył prawdziwa wojne to bys sie posral w gacie i sprzedal wlasna kobiete byli by nikt ci nie zrobil krzywdy!
omen66615 napisał(a):hegemon myslalem ze jestes powazniejszy troche. Ściero jebana. SIe kurwa czepiasz niewinnych ludzi. Fajnie jkbyś sie znalazł gdzieś w murzyńskim więzieniu. Co kurwa Adolf to jest to? Szmaciaz ktory chcial zeby Słowianie byli podwladnymi niemiec i pracowali dla rzeszy! Slowianie mili byc tylko rasa podwladna. Kurwa mac wy zjebancy! Nie wypowiadam sie juz tu bo jebie dzieciarnia. Bys zobaczył prawdziwa wojne to bys sie posral w gacie i sprzedal wlasna kobiete byli by nikt ci nie zrobil krzywdy!za postawę anti-nazi plus dwa punkty, za bycie pozbawionym rezerwy przemądrzałym małolatem, minus trzy
omen66615 napisał(a):hegemon myslalem ze jestes powazniejszy troche. Ściero jebana. SIe kurwa czepiasz niewinnych ludzi. Fajnie jkbyś sie znalazł gdzieś w murzyńskim więzieniu. Co kurwa Adolf to jest to? Szmaciaz ktory chcial zeby Słowianie byli podwladnymi niemiec i pracowali dla rzeszy! Slowianie mili byc tylko rasa podwladna. Kurwa mac wy zjebancy! Nie wypowiadam sie juz tu bo jebie dzieciarnia. Bys zobaczył prawdziwa wojne to bys sie posral w gacie i sprzedal wlasna kobiete byli by nikt ci nie zrobil krzywdy!
![[Obrazek: f433e6e70962e617.jpg]](http://images39.fotosik.pl/274/f433e6e70962e617.jpg)