• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Burdel

nie, ale widze ze ta mala kurwa usilnie sie o to stara
Odpowiedz

Książę napisał(a):Jednym słowem na moda nadaje sie najlepiej ja, bo nikt mnie nie lubi, czyli tak jak powinno byc.

Jak policeman. Opamiętaj się.
Odpowiedz

Więcej szacunku istny, bo gdyby nie pies sąsiadów, to byłbym Twoim ojcem. Prawo serii - wypierdalaj.
[)R\/M $ - THAT's ALL MY LIFE...

[Obrazek: 21lg2.jpg]
Odpowiedz

Ej nie drapcie sie kociaki.
Odpowiedz

KISIEL napisał(a):Więcej szacunku istny, bo gdyby nie pies sąsiadów, to byłbym Twoim ojcem. Prawo serii - wypierdalaj.

Pojazdow i humoru to sie musiales od karola strasburgera i drozdy uczyc, popierdolino
Odpowiedz

Co innego, gdybym miał pojechać osobie wartościowej - wtedy musiałbym się wysilić. A tak to... :F

Odpowiedz

no, to pojedz mi na poziomie kurwo, sprobuj chociaz
Odpowiedz

Korwa, potwierdziło to, jaki z ciebie muł bagienny. W skrócie : nie jesteś wartościowy - nie będzie wartościowego pojazdu. Odrób lekcje.

Odpowiedz

<ściana>
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

no zobacz tomasz jaka to pizda jest

edit:

a tak w ogole, szmato, zastanow sie nad tym, czy jezdzisz po kims, kogo uwazasz za wartosciowego. szczerze w to watpie, tak wiec spokojnie mozna stwierdzic, ze wszystkie twoje pojazdy sa chujowe jak twoja stara, ktora choc wola piataka, to nikt normalny nie rzuci z laski wiecej niz 2 zlocisze
Odpowiedz

Istny no to ustawkę pizdusiowi szykuj, jak dostanie to przestanie kozaczyć.
Odpowiedz

IstnyKurwaRomantyk napisał(a):kurwa

IstnyKurwaRomantyk napisał(a):kurwa

IstnyKurwaRomantyk napisał(a):popierdolino

IstnyKurwaRomantyk napisał(a):kurwo

IstnyKurwaRomantyk napisał(a):chujowe

"bluzgu, bluzgu - nie mam mózgu"

Cytat:a tak w ogole, szmato, zastanow sie nad tym, czy jezdzisz po kims, kogo uwazasz za wartosciowego. szczerze w to watpie, tak wiec spokojnie mozna stwierdzic, ze wszystkie twoje pojazdy sa chujowe jak twoja stara, ktora choc wola piataka, to nikt normalny nie rzuci z laski wiecej niz 2 zlocisze

Feralne miałeś dzieciństwo. Frustrację "przelej" w masturbację. I skończ ujadać jamniczko.

Odpowiedz

Axel napisał(a):Istny no to ustawkę pizdusiowi szykuj, jak dostanie to przestanie kozaczyć.

Okularników i kobiet się nie bije.

Odpowiedz

co to niby ma byc?

edit:

hahahaha uderzylbys mnie? jakbym nie nosil okularow? obsralbys sie, ot co

w sumie moge nawet kiedys podbic pod twoja szkole, to pogadamy
Odpowiedz

IKR,a moze zwyczajnie przestaniesz reagować na jego prowokacje?
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
To forum używa plików cookie
To forum wykorzystuje pliki cookie do przechowywania informacji o Twoim logowaniu (jeśli jesteś zarejestrowany) oraz informacji o ostatniej wizycie (jeśli nie jesteś zalogowany). Pliki cookie to małe dokumenty tekstowe przechowywane na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być używane tylko na tej stronie i nie stanowią zagrożenia dla bezpieczeństwa. Ciasteczka śledzą również, które tematy zostały przez Ciebie przeczytane i kiedy ostatnio je odwiedziłeś. Prosimy, potwierdź, czy akceptujesz lub odrzucasz te pliki cookie.

Plik cookie zostanie zapisany w Twojej przeglądarce niezależnie od wyboru, aby uniknąć ponownego zadawania tego pytania. Możesz w każdej chwili zmienić swoje ustawienia dotyczące plików cookie, korzystając z linku w stopce.