• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Zdjęcia facetów

Wygląda jak pedał.
[Obrazek: washburndime32buh6yl5.png]
Washburn Dime 32 Custom
Odpowiedz

[Obrazek: eraserhead-full.jpg]
Embarrassed Rolleyes Smile

http://www.dailycollage.com/collages/dep...24x768.jpg
[Obrazek: starwars_ep3_anakin.jpg] Rolleyes <3
Odpowiedz

Na pewno już go wklejałam, ale...
[Obrazek: James_Dean_1.jpg]
[Obrazek: James_Dean_4.jpg]
[Obrazek: celebrity_art_james_dean_1.jpg]
[Obrazek: 012569683327.jpg]
[Obrazek: jamesdean.jpg]
[Obrazek: cheshirecatcopyef2.jpg]
Odpowiedz

KlaudiaVanKilmister napisał(a):[Obrazek: starwars_ep3_anakin.jpg] Rolleyes <3
skad masz ujęcie z lordem vaderem po śmierci normalnie a nie jako jakaś przezroczysta niebieska dusza ? btw jakby koleś grający Anakina w nowej trylogii wyglądał podobnie by było lepiej Crying or Very Sad

Aha,Rene,zdjęcie Deana w płaszczu ze szlugiem uber kult Embarrassed
Odpowiedz

Zoltan napisał(a):[Obrazek: 18preta_portal_akpa_2328_copy.jpg]
Janiak rox, he he Smile

Kurde, prawie jak Kamil
Odpowiedz

[Obrazek: 72773b6ef28a51a23d50e5dfd47fd8da.jpeg]
mi z kamilem kojarzą się bardziej tacy zawodnicy
Odpowiedz

No, srogi kolo
Odpowiedz

odbanujcie kamila
Odpowiedz

taaaak! odbanujcie!
Odpowiedz

[Obrazek: alec3.jpg]

ale Deanowi nie dorówna, niestety (:
Nie wygrywa wielkiej batalii ten, kto poprzestanie na prostocie lwa. Trzeba być do tego na równi lwem i lisem, który wyczuwa sieć.
Niccolo Machiavelli
Odpowiedz

stety {;
[Obrazek: cheshirecatcopyef2.jpg]
Odpowiedz

^ dzieczynki ,ten ziomuś nie żyje :] (chodzi mi o deana bo tego od prisci to nawet nie widze mam tylko kwadracik z napisem obrazek)
It rained, but we cheered ...
Odpowiedz

Flying Corpse napisał(a):skad masz ujęcie z lordem vaderem po śmierci normalnie a nie jako jakaś przezroczysta niebieska dusza ? Crying or Very Sad

Nie wiem, znalazlam na google. Ale o czym ty gudasz? Przeciez to nie jest zdjecia z SW VI. Tylko, jak sie domyslam z III. Znaczy na DVD, jakies special edition, to w ostaniej scenie jest ten nowy Anakin. Ale w orginalnym,czyli pierwsza wersja, to bylo z duchem starego Vadera. To podsumowajac kochany, to to zdjecie nie jest ze sceny gdzie Vader imiera czy tez jak juz jest duchem Smile .
Odpowiedz

chuj tam. axeanala też odbanijcie Surprised
[Obrazek: c8b259e3332eeddf.jpg]
Odpowiedz

jankier napisał(a):chuj tam. axeanala też odbanijcie Surprised
kogo?

[Obrazek: 40249_1.jpg]
Laughing
Odpowiedz