• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Uprawiasz sport?

Przejedź sie raz w zyciu "5" po północy przez Biskupice to sie dowiesz Laughing
[Obrazek: gieksaflaga2.gif]
Odpowiedz

nie, czemu Big Grin
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Co za dzicz na tym Śląsku, tramwaje po północy, jeszcze międzymiastowe Wink
Odpowiedz

Czy w takiej wsi jak Posen tory tramwajowe zwijają po 19-tej?
Odpowiedz

Trochę po 23.

Hehe, dałem "winka" na końcu, żeby się nikt nie spinał, ale zapomniałem, że o Śląsku i ze Śląska żartować nie wolno, nawet w najdelikatniejszej formie Laughing
Odpowiedz

warsadal napisał(a):o Śląsku i ze Śląska żartować nie wolno, nawet w najdelikatniejszej formie Laughing
Prócz miasta Tychy Mr. Green
Odpowiedz

balzac napisał(a):Prócz miasta Tychy

te, Pablo, w ryj? :G
Odpowiedz

warsadal napisał(a):Trochę po 23.

Hehe, dałem "winka" na końcu, żeby się nikt nie spinał, ale zapomniałem, że o Śląsku i ze Śląska żartować nie wolno, nawet w najdelikatniejszej formie Laughing

Litości... A gdzie ty tam spinkę widzisz?
Odpowiedz

A to sorry, źle Cię zrozumiałem widocznie.

Ale wiesz, to Internet, trudno stwierdzić, co kto miał na myśli, dlatego dobrze stawić jakąś mordkę. Poza tym, to "Posen" i "taka wieś"... No, ale mniejsza z tym.
Odpowiedz

Dobra, bede na przyszłość pamietał zeby wciepywac ODPOWIEDNIE emoty.
Odpowiedz

Tongue
Odpowiedz

Angry
Odpowiedz

Mr. Green
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

:?
Odpowiedz

[Obrazek: icon_bounce.gif]
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
To forum używa plików cookie
To forum wykorzystuje pliki cookie do przechowywania informacji o Twoim logowaniu (jeśli jesteś zarejestrowany) oraz informacji o ostatniej wizycie (jeśli nie jesteś zalogowany). Pliki cookie to małe dokumenty tekstowe przechowywane na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być używane tylko na tej stronie i nie stanowią zagrożenia dla bezpieczeństwa. Ciasteczka śledzą również, które tematy zostały przez Ciebie przeczytane i kiedy ostatnio je odwiedziłeś. Prosimy, potwierdź, czy akceptujesz lub odrzucasz te pliki cookie.

Plik cookie zostanie zapisany w Twojej przeglądarce niezależnie od wyboru, aby uniknąć ponownego zadawania tego pytania. Możesz w każdej chwili zmienić swoje ustawienia dotyczące plików cookie, korzystając z linku w stopce.