10-07-2007, 02:25 PM
???
Lestat napisał(a):nie zle pierdolnieta jestem!
Lestat napisał(a):Kto ma obrazek z Lenonem. nie zle pierdolnieta jestem! i zchiza gotowa. kurwa ide se!
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
KelThuz napisał(a):bo nie dopuściłem twojej starej do gościnnego występu w tej produkcji. prewencyjnie odurzyłem ją kopem i zamknąłem w komórce na ogórkiSzkoda, moja mama popiera takie akcje, gdzie upośledzeni umysłowo pokazują się przed kamerkami netowymi. To bardzo piękna idea, ludzie powinni wiedzieć o takich przypadkach. Pamiętaj nasz kochany kelu, wspieramy ciebie, mimo twojego upośledzenia zawsze możesz liczyć na naszą pomoc
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Zoltan napisał(a):Szkoda, moja mama popiera takie akcje, gdzie upośledzeni umysłowo pokazują się przed kamerkami netowymi.
Cytat: Pamiętaj nasz kochany kelu, wspieramy ciebie, mimo twojego upośledzenia zawsze możesz liczyć na naszą pomoc