• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Zdecydowanie wiecej wszystko wykupione 8)
jedynie 3 do kupienia prosze o wiecej.
FOR THE HORD !!!!!

o takie cos ci chodzi?

[Obrazek: Zamek-zbroja2.JPG]

zartownis z ciebie nie o takie na palec zwane inaczej armor rings claws.
FOR THE HORD !!!!!

ok a tak pytajac calkowicie szczerze i serio - po co Ci to?

nie bede z toba o tym rozmawial bo po co ty uwazasz ze to głupie a ja nie koniec tematu
FOR THE HORD !!!!!

Pewnie żeby sobie pryszcze wyciskać
[Obrazek: whysoib5.jpg]

Ty romantyku cały! Co ci do tego?? Chce kolega pancerz to chce. Jego sprawa nie twoja. OK?

Powiało grozą, Istny strzeż się ;]

btw. Nie róbcie offa z łaski swojej.
Nie wygrywa wielkiej batalii ten, kto poprzestanie na prostocie lwa. Trzeba być do tego na równi lwem i lisem, który wyczuwa sieć.
Niccolo Machiavelli

Przyznam szczerze, że raz sobie kupiłem pancerz na palec i jest to zarąbista broń, jak się zaostrzy pazura. Lepszy niż nóż, trzymasz go w kieszeni i nie zakladasz, bo wyglada lamersko na palcu, ale jako bron biala spisuje sie myślę zankomicie podczas niespodzianego ataku dresów ; d
[Obrazek: pierozek.jpg]

bardzo ciekawe rzeczy tu mówicie. ja na przykład tam wolę zaostrzoną szczoteczkę do zębów
[Obrazek: c8b259e3332eeddf.jpg]

A ja zajebać w ryj. A powiedz panie aexalven czy kiedykolwiek tego użyłeś, czy tylko się lansujesz. bo tak poza konkursem to drapanie czy to przy użyciu jakichś metalowych kondomów na palce czy bez uważam za nieco babskie

jankier napisał(a):bardzo ciekawe rzeczy tu mówicie. ja na przykład tam wolę zaostrzoną szczoteczkę do zębów

Jesteś pewien że nie łyżkę?

[Obrazek: lol3.jpg]
[Obrazek: lol2.jpg]
[Obrazek: lol1.jpg]

Takie coś?
Jak to nie to, to i tak fajne to to...

Kastety...
Drifting
In the Air
Above a Cold Lake...

w tym kraju dostaje się za to parę latek

Książę napisał(a):A ja zajebać w ryj. A powiedz panie aexalven czy kiedykolwiek tego użyłeś, czy tylko się lansujesz. bo tak poza konkursem to drapanie czy to przy użyciu jakichś metalowych kondomów na palce czy bez uważam za nieco babskie

Prawda, jest to babskie.

Nie, jeszcze na szczęście nie miałem przyjemności tego użycą na prawdę, ale kiełbaskę nim juz jadłem xD Zamiast widelca, pazurek na palec i wiocha na grillu Laughing
Wątek zamknięty

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
To forum używa plików cookie
To forum wykorzystuje pliki cookie do przechowywania informacji o Twoim logowaniu (jeśli jesteś zarejestrowany) oraz informacji o ostatniej wizycie (jeśli nie jesteś zalogowany). Pliki cookie to małe dokumenty tekstowe przechowywane na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być używane tylko na tej stronie i nie stanowią zagrożenia dla bezpieczeństwa. Ciasteczka śledzą również, które tematy zostały przez Ciebie przeczytane i kiedy ostatnio je odwiedziłeś. Prosimy, potwierdź, czy akceptujesz lub odrzucasz te pliki cookie.

Plik cookie zostanie zapisany w Twojej przeglądarce niezależnie od wyboru, aby uniknąć ponownego zadawania tego pytania. Możesz w każdej chwili zmienić swoje ustawienia dotyczące plików cookie, korzystając z linku w stopce.