09-01-2007, 11:57 PM
UPR oddam głos z moim sumieniem, a że nie znam specjalnie innej partii która by w tak dużym stopniu pasowała do moich poglądów ,to na nich oddam.
It rained, but we cheered ...
The Stig napisał(a):to by oznaczało, że nie masz dowodu, a to oznacza, żeś jeszcze mało chleba wpierdolił w swoim życiu.
Slapi napisał(a):W sumie to Twoja opcja "pierdole wybory" teraz ma dla mnie uzasadnienie...
Slapi napisał(a):Ty tak o komunie piszesz?
Sacred napisał(a):pierdole wybory. hehe. szczerze pierdole to co sie dzieje w tym krajutez tak zawsze mowilam, ale po ostatniej wygranej pisu i po tym co dalej nastapilo zmienilam zdanie. w zyciu nie bylam na zadnych wyborach (a mialam do tego juz pare okazji) ale teraz pojde, co bedzie to bedzie,ale glos oddam.a na kogo? na partie ktora nigdy nie utworzy koalicji z lpr i samoobrona.

Slapi napisał(a):Ciemnogród trwa nadal...
Slapi napisał(a):Właśnie takie podejście Sacred'a nadal pokazuje, że jesteśmy krajem daleko odbiegającym od krajów wysoko rozwiniętych...
Jeszcze mentalność Polaków się niestety dostatecznie nie rozwinęła, a szkoda, bo są warunki do tego, aby naprawde coś zmienić...
Ale cóż... Ciemnogród trwa nadal...
warsadal napisał(a):Jak dobrze, że jeszcze tak się nie stoczyłem by głosować na ludzi, którzy przez lata uciskali moich dziadków i rodziców. Szkoda, że niektórzy już o tym zapomnieli.
"Ciemnogród", hehehe, zastanów się Slapi, do kogo tak naprawdę to się powinno odnosić.
karakas napisał(a):Dla mnie Korwin rządzi i tyle w tym temacie.