• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Kilka kapel, do których czujecie wstręt bezgraniczny...

Czego nie lubię? Hmmm... Najbardziej to chyba Manowar, Blind Guardian, Hammerfall... Z polskich te wszysktie Turba i Lady Panki. Gunsów też nie lubię, ale wstrętu do nich nie czuję. Niespecjalnie lubię Kredki - jak byłęm młodszy, to mi się podobali, do czasu, aż posłuchałem wiecej blacku, takiego hardego

Ale najbardziej nie znoszę Iron Maiden.
Panie, postaw winko.
Odpowiedz

no wiesz co? jak mozna ajron mejden nie lubic Wink a wlasciwie fonetycznie powinno byc ajern meidn
"We all fall down,together
Ashes to ashes as we burn this fucker down"
Odpowiedz

Może nie tyle co czuje wstetu ,bo swojego czasu nawet dużo tego słuchałem.

Chodzi mianowicie o Dżem, co jade przez park to banda gimnazjalistow siedzi z gitarką i spiewa whisky albo wehikuł czasu. Swojego czasu nawet czasami do nich witałem i najebany troche spiewałem ale teraz jak to słysze to mnie szlag bierze.
It rained, but we cheered ...
Odpowiedz

Nalewka napisał(a):Ale najbardziej nie znoszę Iron Maiden.

a ja sobie sluchalem ostatnio, fajna kapela : - )
Odpowiedz

Arrow Nirvana
Arrow The Red Hot Chili Peppers

to tak na szybko. bedzie troche tego z polskich kapel punkowych ale nie chce mi sie ich wymieniać.
Odpowiedz

Sobota napisał(a):Dżem
tak kurwa.
Odpowiedz

wsumie zapomniełem dodać do swojej listy dżemu. odkąd pamiętam to nietrawiłem tej kapeli. nie wiem ale jakoś mnie nie podchodzi

Sobota napisał(a):banda gimnazjalistow siedzi z gitarką i spiewa whisky albo wehikuł czasu

bardzo mnie todrażni.
Odpowiedz

a to wszystko przez film o Riedlu
Odpowiedz

nie wiem nie oglądałem
Odpowiedz

IstnyKurwaRomantyk napisał(a):
Nalewka napisał(a):Ale najbardziej nie znoszę Iron Maiden.

a ja sobie sluchalem ostatnio, fajna kapela : - )

Zajebista.
Odpowiedz

Nalewka napisał(a):Najbardziej to chyba Manowar

Tego miałeś nie pisac , niech tu tylko Wszebąd wróci i to przeczyta i masz przejebane.
[Obrazek: gieksaflaga2.gif]
Odpowiedz

User nowy to pewno wszebąda nie kojarzy ; ] .
It rained, but we cheered ...
Odpowiedz

No nie kojażę, trudno, najwyżej będę się bronił Tongue
Panie, postaw winko.
Odpowiedz

Nie pokazuj sie u Warrahy.
Odpowiedz

Or Thor will ram your ass!!!
[Obrazek: whysoib5.jpg]
Odpowiedz