07-19-2007, 05:53 PM
[ ' ]
mozesz miec twarde lawki,
ja mam miekkie skory.
ja mam miekkie skory.
Krzychun napisał(a):http://muzyka.onet.pl/0,1574094,newsy.htmlPendragon
ooooooooo nieeeeeeeeeeeeeeeee...czego ja bede teraz słuchac?![]()
![]()
![]()
hock:
warsadal napisał(a):teraz prawie tylko gówniarzeria ich słucha, podobno w dużym stopniu właśnie z tego powodu kończą działalność.
warsadal napisał(a):Pendragon
warsadal napisał(a):Nie ich wina, że teraz prawie tylko gówniarzeria ich słuchaSorry a czyja ?

sylvicious napisał(a):Przecież to nie jest muza dla dzieciaków, do których bardziej powinno trafiać Analogs czy Zabili Mi Żółwia.
sylvicious napisał(a):A dlaczego łykające miałką pop kulturę dzieciaki
warsadal napisał(a):Ja mam wciąż szacun dla zespołu. Za wszystko, co zrobili w ciągu tych 20 lat.i ja mimo wszystko również. Lubię dwie pierwsze i dwie ostatnie płyty, reszty raczej nie ruszam.
sylvicious napisał(a):Nie wiem jaki jest motyw z tymi dzieciakami, że tak ich lubią.Ciekawa sprawa. Może to taki polski odpowiednik Nirvany? Niby teksty Cobaina też nie były dla dzieciaków, a jednak wszyscy słuchali.
sylvicious napisał(a):. Przecież to nie jest muza dla dzieciaków, do których bardziej powinno trafiać Analogs czy Zabili Mi Żółwia
Krzychun napisał(a):A czym sie niby te kapele różnią? Wszystko to muzyczne prostactwo.
balzac napisał(a):? Niby teksty Cobaina też nie były dla dzieciaków
Książę napisał(a):Stąd można lubić rock'n'roll,
Krzychun napisał(a):i jeszcze pokazać coś ciekawego jako instrumentaliściale gdyby nie potrafili, to już nie warto słuchac takiej muzyki?
Książę napisał(a):zauważ że idziesz cały czas w kierunku muzyki którą sam uważasz za "wartą słuchania"
Sobota napisał(a):^ eee tam krzychun pierdolisz. Ramones jest zajebiste ;] .