07-04-2007, 01:45 PM
Vice roye to największe ścierwo jakie można teraz palić. A i Pall Malle jakieś gorsze sie zrobiły.
![[Obrazek: Candlelight-Corona-Suma-5pa.gif]](http://cigarhouse.dk/catalog/images/Candlelight-Corona-Suma-5pa.gif)
Paliłem kiedyś jakieś amerykańskie cygaro za 2 dychy - i tu już jakość była zdecydowanie lepsza. W sklepie widziałem ciekawe cygarko z Boliwii, ale kosztowało coś koło 2 stów
(lub 4 - 5 wybitnie złych i mrocznych
)
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Tomash napisał(a):A tak wogóle to slimy są zajebiste, mam wrażenei ,że o wiele lepszy tytoń jest donich dodawany.
Tomash napisał(a):no ale teraz generalnie ludzie dużo mniej kurzą... pamiętam że w 7 czy 8 klasie(!) było u nas w klasie może z 5 niepalących osób. Teraz jest mniej więcej pół na pół z tego co widzę.Dokładnie.
R_amze_S napisał(a):A ja zauwazylem - i to juz pare lat temu - ze w naszym kraju generalnie pali więcej kobiet niż mężczyzn. O ile w moim otoczeniu cięzko znaleźć niepalącą babę , o tyle faceta wcale nietrudno.Racja.