06-22-2007, 05:18 PM
Ogólnie nie lubie kapel typu Nightwish, Within Tempation itp. ze wzgęlu na strasznie nudną muzyke. A do tego zespoły takie jak: Linkin Park, Slipknot i inne wykonujące podobny styl. Tych wyjątkowo nie cierpie.
.KubusPuchatek napisał(a):Dream Theater.
. A wokalu szczerze nieznoszę. Gdyby był inny to może dawaliby radę.
MaFFej napisał(a):Ostatnio mnie też wkurzają Laughing
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
MaFFej napisał(a):A wokalu szczerze nieznoszę.Spoko,w Spodku nie było go słychac;>
Krzychun napisał(a):^Poważnie mówisz ?? Mi część tekstów nawet bardzo się podoba.MaFFej napisał(a):A wokalu szczerze nieznoszę.Spoko,w Spodku nie było go słychac;>
Zdecydowanie najbardziej brzydzę sie kapelą zwaną -KULT.Kazik to skończony ciec i wieśniak,a teksty pisze tak tępe,ze głowa boli.
karakas napisał(a):wszystko co tworzy grabarzv doprowadza mnie do kurwicy.
Krzychun napisał(a):zespoły rege
Cytat:Tokio Hotel
KubusPuchatek napisał(a):Dream Theater.o tak.
Ghost_82 napisał(a):Rozumiem, że można ich nie lubiećnie lubić?
Ghost_82 napisał(a):nazwanie tego zespołu symbolem rockowego kiczu, jest przesadą i nie na miejscu.wcale nie. wszak m.in. od g'n'r wzięło się
balzac napisał(a):od g'n'r wzięło się
pojęcie rocka stadionowego
). Nie lubię GNR, ale pierwszej płycie nie można odmówić pewnej dawki autentyzmu i czadu.Cytat:Swoją drogą, czemu czujecie wstręt bezgraniczny do Comy ?
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo