06-16-2007, 09:50 PM
Przestań, Uma Thurban z wyłupiastymi oczami może spierdalać od tej laleczki z podkulonym ogonem. To, ze obie maja fryzurki ala lata '30 nie jest jeszcze podstawą do ich porównywania
Cytat:
(poza biustem raczej)
Cytat:Zaraz, chwila, moment, wróć. Ghost, co to za laska? Jest na maksa podobna do... mojej młodszej siostry Rolling Eyes (poza biustem raczej)
Książę napisał(a):Książę się zakochałco to za kobieta?
Cytat:ehe, w sumie źle się wyraziłem. To taki dojrzały klon mojej smarkatej siostrzyczki (16l.).w takim razie podaj mi jej numer
Ale kurde, rysy twarzy, cera, mimika, nawet fryzura- po prostu kalka Ale schiza.
Axel napisał(a):Hehe, w sumie źle się wyraziłem. To taki dojrzały klon mojej smarkatej siostrzyczki (16l.).Cytat:Zaraz, chwila, moment, wróć. Ghost, co to za laska? Jest na maksa podobna do... mojej młodszej siostry Rolling Eyes (poza biustem raczej)
hahaha ;P niezły hardkor by był jak by to była twoja sis ;P
Ale schiza.
warsadal napisał(a):Cytat:
Zaraz, chwila, moment, wróć. Ghost, co to za laska? Jest na maksa podobna do... mojej młodszej siostry(poza biustem raczej)
Raczej to nie twoja siostra. Ale skoro powiadzasz, że bardzo podobna, to niezła laska musi być
Zresztą pewne różnice by się na pewno znalazło, trudno od 16stolatki oczekiwać krągłości jakiejś słynnej modelki. Ale rzeczywiście, jak mówisz, niezła z niej laska. Dobra, koniec gadania o mojej siostrze, bo się nieswojo czuję
a to zdjęcie chyba muszę zamienić na link, bo mnie zbytnio schizuje 
Pozostawie Balzacowi wolną ręke, on zapewne gustuje w takich
Ghost_82 napisał(a):Pozostawie Balzacowi wolną ręke, on zapewne gustuje w takich
warsadal napisał(a):Balzac, lewaku, zapomnij ;>ehh....
Ghost_82 napisał(a):Pozostawie Balzacowi wolną rękeon juz będzie wiedział co z tą ręką zrobić
Ghost_82 napisał(a):No, gdyby miała więcej niż 16 lat, to możnaby było się zakręcića tam, pierdolenie. Zawsze powtarzam - dla mnie to może mieć nawet 14 lat, byle młodo wyglądała