• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

co myslisz o osobie powyzej

^ równy chłop do pogaduchy
Odpowiedz

Lubi MGSy i wzruszał się na końcu Snake Eatera (o ile dobrze pamiętam).Czyli dobrze.
Odpowiedz

piefek...
Odpowiedz

jedna z bardziej tajemniczych dla mnie osobistości tego forum
[Obrazek: c8b259e3332eeddf.jpg]
Odpowiedz

^
koles, ktory robi na zdjeciach tak samo 'interesujace' miny jak ja
Laughing
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

Wrocławianka o pięknym uśmiechu. Należy do najciekawszych osób na tym forum Wink
Odpowiedz

równy user, napiłbym się piwka z nim, choć kibic Barcy =)
Odpowiedz

Kolega powyżej z kolei Madridista.Na forum od właściwie nie dawna , już wspaniale wpasował się na stałe w "folklor forum".Nie wyobrażam sobie dyskusji o rockowych zespołach lub innych nie znanych mi nawet z nawy bez niego Big Grin.
Odpowiedz

Lubi Ramonsów ;P
Odpowiedz

nowy avatar niszczy banie!
Odpowiedz

Fakin plejlist Laughing
[Obrazek: nile_logo.jpg]
Odpowiedz

słucha dobrych zespołów
[Obrazek: userbarwx1.jpg]
Odpowiedz

^ Zupełnie nie kojarzę.
Odpowiedz

gdy pierwszy raz ujrzałem jego nick, prawie mnie zabił Big Grin
[Obrazek: c8b259e3332eeddf.jpg]
Odpowiedz

balzac napisał(a):nowy avatar niszczy banie!

wiem skąd on jest i bardzo mocno rozważałem zeby go sobie dać Smile
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
To forum używa plików cookie
To forum wykorzystuje pliki cookie do przechowywania informacji o Twoim logowaniu (jeśli jesteś zarejestrowany) oraz informacji o ostatniej wizycie (jeśli nie jesteś zalogowany). Pliki cookie to małe dokumenty tekstowe przechowywane na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być używane tylko na tej stronie i nie stanowią zagrożenia dla bezpieczeństwa. Ciasteczka śledzą również, które tematy zostały przez Ciebie przeczytane i kiedy ostatnio je odwiedziłeś. Prosimy, potwierdź, czy akceptujesz lub odrzucasz te pliki cookie.

Plik cookie zostanie zapisany w Twojej przeglądarce niezależnie od wyboru, aby uniknąć ponownego zadawania tego pytania. Możesz w każdej chwili zmienić swoje ustawienia dotyczące plików cookie, korzystając z linku w stopce.