05-10-2007, 08:14 AM
Przedwiosnie to dobra ksiazka byla, a nie jakies kurwa Ferdydurke
Ale raczej książa dla świrów 

sylvicious napisał(a):"Tak się zasiedział w zasiedzeniu swoim, iż to siedzenie przemożnym się stało"Poczytaj Heideggera to Ci się mózg rozjebie na strzępy
Valhalla napisał(a):czytanie ze zrozumieniem sie klania. nie napisalam ze czytasz TYLKO stachure.No właśnie; czytanie ze zrozumieniem. Nie napisałam, żebyś mi wymieniła "dobre" lektury, tylko zapytałam z jakiego to powodu Żeromski i 90% lektur jest chujowe. Mówiąc szczerze nieszczególnie interesuje mnie co wg. ciebie jest godne przeczytania, ale jeśli już ośmielasz się nazywać Żeromskiego "chujowym" to chociaż postaraj się przytoczyć jakieś w miarę sensowne argumenty.
wiesz jakie sa dobre lektury? Nie? to ja ci powiem. Dżuma, Mistrz i Małgorzata, Proces, Makbet, Ferdydurke, Tango, Zbrodnia i Kara. I troche wierszy (glownie baczynski, staff, lesmian, twardowski, herbert, rozewicz)
a nie zeromski.
sylvicious napisał(a):A FERDYDURKE to dobre było Smile Ale raczej książa dla świrów Wink
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
-Rene- napisał(a):...probowalam cie zmusic do myslenia, ale widze ze to awykonalne.

Valhalla napisał(a):mamy to po Tobiepo mnie to jeszcze nic nie masz, co mogłoby być do ew. nadrobienia.
:*
sylvicious napisał(a):No Książe, co narobiłeś...No co? Skończyłem kłótnie dwóch kujonek o lektury szkolne. Big fuckin deal. Wiesz jak fajnie było sie poczuć znów jak w liceum?
Książę napisał(a):po mnie to jeszcze nic nie masz, co mogłoby być do ew. nadrobienia.