06-16-2004, 06:15 PM
Jestem za Czechami Niech bronią słowiańskiego honoru, bo my, Polacy nie potrafiliśmy;(
paszczak napisał(a):stawiam na niemcy!
hock: zgrzyt, zgrzyt, no dobra nie będę komentował... Ja jestem za Szwedami i Anglią [ Portugalia też jest ok. w końcu to ich mistrzostwa 8) ] . No i mile mnie Grecja zaskoczyła
dziś mecz Szwecja v.s. Włochy, będzie arcyciekawie
...
Inna sprawa, że dziś szykuje się przepiękny mecz Holandia-Czechy!
Cytat:nie czuję się jakbym coś traciła, a w czasie kiedy inni zalegają przed telewizorami obserwując z bacznością mecz można robić tyyyyyyyyyyyle innych i ciekawych rzeczy ...Ponieważ nawet nie wiesz co tracisz
Rhonwen napisał(a):nie czuję się jakbym coś traciła, a w czasie kiedy inni zalegają przed telewizorami obserwując z bacznością mecz można robić tyyyyyyyyyyyle innych i ciekawych rzeczy ...zgadzam się.

Krolik napisał(a):Wg. najlepszych amerykańslicj psychologów, ludzie nie ogladający i nie przezywający wielkich imprez piłkarskich tracą wiele z życia - i to jest prawda. Gała żądzi.A jakieś nazwiska? Tytuły prac?
Jeżeli wszystkim podobałoby się to samo to byłoby nudno, nieprawdaż? 
Nie ma to jak spatrzona psychika hehe
Krolik napisał(a):Ponieważ nawet nie wiesz co tracisz
Moocker napisał(a):Rhonwen napisał:
nie czuję się jakbym coś traciła, a w czasie kiedy inni zalegają przed telewizorami obserwując z bacznością mecz można robić tyyyyyyyyyyyle innych i ciekawych rzeczy ...
zgadzam się.
oglądanie kilkunastu spoconych facetów uganiających za kawałkiem skóry nie jest ani trochę zbliżone do tego co nazywam rozrywką... i niech tak zostanie
githerzai napisał(a):ja tam stawiam na naszych braci z południa - Czechów

githerzai napisał(a):githerzai napisał(a):ja tam stawiam na naszych braci z południa - Czechów
<=== mówiłem...HAHA
ograli Niemców![]()
![]()
zobaczymy jeszcze kto będzie mistrzem...ja juz to czuje w powietrzu