• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Zdjęcia facetów

To łon.
Odpowiedz

no to niech istny tym bardziej spierdala Laughing
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

Tak sobie przeglądam ten temat i dziwuje sie niezmiernie ,ze nie pojawiły sie tu zdjęcia moje i Kel'a Question Question ( i Mewtrixa) Przeciez przycmiewamy uroda tych wszystkich chłopaczków Evil or Very Mad W ogóle,musze skombinowac aparat i sie troche polansowac na forum-wrociłem do kulturystyki i,doprawdy, jest co pokazywac.Pozatym,kurewsko urosly mi wlosy wuec wygladam niczym nieustraszony achajski wojownik! GYM TILL DEATH!

PS. Ksiaze,ile masz w łapie?
[Obrazek: f433e6e70962e617.jpg]
Czas przeorania to czas oczyszczenia
Odpowiedz

Rożnica miedzy tobą a Kielthuzem polega na tym,ze on nie wyglada jak słodziutki chłoptaś z reklamy odziezy z Reala.
Odpowiedz

Krzychun napisał(a):Rożnica miedzy tobą a Kielthuzem polega na tym,ze on nie wyglada jak słodziutki chłoptaś z reklamy odziezy z Reala.

o to to
[Obrazek: f433e6e70962e617.jpg]
Czas przeorania to czas oczyszczenia
Odpowiedz

Nie inaczej!
Odpowiedz

Necro Desecrator napisał(a):PS. Ksiaze,ile masz w łapie?
[Obrazek: b7e2e7633e1080e9.jpg]

tyle
Odpowiedz

50 cm bez pompy, jak na moje oko.
Odpowiedz

wunderwaffe napisał(a):50 cm bez pompy, jak na moje oko.

no ba!

Necro, teraz Ty sie pochwal Wink
Barça es más que un club
Odpowiedz

wiadomo korwa, to ja Pudzianowi split pisałem. Ty Zenit jak rozumiem masz swoje foto w avatarze?
Odpowiedz

Zanim zaczniecie sprzeczac sie o to, kto ma wiekszego ptaka, trzeba namowic uzytykowniczki na zawody w "Która Ma Większe".
Odpowiedz

przypomniała mi się jedna koszulka na tę okolicznosć:
"Maybe my dick ain't too big...
...but my butt moves really fast!"
Odpowiedz

statekx napisał(a):Zanim zaczniecie sprzeczac sie o to, kto ma wiekszego ptaka, trzeba namowic uzytykowniczki na zawody w "Która Ma Większe".
a po chuj, ze tak zapytam wulgarnie?
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

Valhalla napisał(a):a po chuj, ze tak zapytam wulgarnie?
W ramach forumowej goscinnosci.
Odpowiedz

statekx napisał(a):"Która Ma Większe"
Valhalla napisał(a):po chuj
e, takie to brzydkie
Odpowiedz