- Liczba postów:
- 8
- Liczba wątków:
- 4
- Reputacja:
-
0
Zauważyłam, że macie tu mało płyt. Chciałabym zamówić jakoś płytkę KoRna na przykłąd, albo jakiegoś innego zespołu, ale nie ma tam nic, co by mnie jak narazie zainteresowało. Mało wyboru. Zamieśćcie coś więcej proszę!
MiśQ
- Liczba postów:
- 2,514
- Liczba wątków:
- 64
- Reputacja:
-
-1
mało jest sklepów w necie z płytami??
- Liczba postów:
- 781
- Liczba wątków:
- 26
- Reputacja:
-
0
Nie no. To już przesada. Przecież płyty zespołów typu Korn dostaniesz w każdym dosłownie sklepie myzycznym. I podejżewam, że mniej zapłacisz, bo tu musisz jeszcze koszty przesyłki doliczyć.
- Liczba postów:
- 8
- Liczba wątków:
- 4
- Reputacja:
-
0
no, tak tyle ze mieszkam na takim zadupiu, ze tu nigdzie nie dostane takiej plytki. Tutaj wogole nie ma sklepu muzycznego w przeciągu kilkudziesięciu kilometrów!!!
MiśQ
- Liczba postów:
- 4,127
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
Ale w necie jest w ciul sklepów muzycznych z płytami. Ten do takich nie należy:]
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
- Liczba postów:
- 145
- Liczba wątków:
- 11
- Reputacja:
-
0
który bo cos ci z linkiem ci sie zjechało
- Liczba postów:
- 929
- Liczba wątków:
- 23
- Reputacja:
-
0
www.fan.pl
www.rockserwis.pl (kiedy te gnidy w koncu mi plytke wysla?)
www.ultra.rockmetal.pl
www.mystic.com.pl
TU
aha lepiej nie kupowc plyt korna.Za rok z tego wyrosniesz i bedziesz sobie plul w brode ze straciles kupe kasy na nich.ALe pochwalam, ze chcesz kupic oryginala, pochwalam...
Who's gonna teach you how to dance?
Who's gonna show you how to fly?
Who's gonna call you on the lame-dope-smoking,
Slackin' little sucker you are?
- Liczba postów:
- 929
- Liczba wątków:
- 23
- Reputacja:
-
0
Prosze bardzo.Btw. jak by mi dziewczyna kupiła płyte korna to bym sie chyba obrazil
- Liczba postów:
- 929
- Liczba wątków:
- 23
- Reputacja:
-
0
Necro Desecrator napisał(a):Nevermore napisał(a):aha lepiej nie kupowc plyt korna
ROTFL!!!!!!!!!!!!!! Akurat Korn jest duzo bardziej wartościowym zespołem niz ta cała obecna reakcyjna scena heavy metalowa przypominająca getto. Jest to dobry(ale nie rewelacyjny!) zespół z masą naprawde swietnych utworow na koncie.Stworzyli nowa jakosc,obok Pantery prawdopodobnie najbardziej wpływowa kapela jesli chodzi o nowoczesne brzmienia. Dużo negatywnych emocji,zgrany kolektyw melodii i agresji,SZCZEROŚĆ i absolutnie genialne brzmienie. BAS Z A B I J A!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dla mnie to smieszne pajace, ktorych absolutnie nie trawię. I mam w dupie ich smieszną agresję, to jedna z tych kapeli ktore omijam szerokim łukiem.
- Liczba postów:
- 929
- Liczba wątków:
- 23
- Reputacja:
-
0