02-13-2007, 08:33 PM
Masterton napisał(a):Myślałem, że forum jest od tego, żeby wymieniać się poglądami,Do tego teoretycznie słuzy,ale to:
Masterton napisał(a):forum do tego, żeby sobie poprzeklinać, ponajeżdzać.
Masterton napisał(a):Myślałem, że forum jest od tego, żeby wymieniać się poglądami,Do tego teoretycznie słuzy,ale to:
Masterton napisał(a):forum do tego, żeby sobie poprzeklinać, ponajeżdzać.
Cytat:Nie ma to jak zajebisty poziom rozmowy. A zwłaszcza ty KelThuz, aż ociekasz elokwencją. I weź się qrwa uspokój a nie na mnie wjeżdżasz nie wiedzieć czemu. Masz jakieś problemu ze sobą?
Myślałem, że forum jest od tego, żeby wymieniać się poglądami, ale z postu na post [nie tylko w tym dziale] przekonuję się, że do forum do tego, żeby sobie poprzeklinać, ponajeżdzać. No to śmiało, najeżdżaj txtami typu "wypierdalaj", ale na swoją starą. Pozdrawiam!
Masterton napisał(a):Eee, forum jakoś nie przypadło mi zbyt do gustu, ale dzięki.
Masterton napisał(a):Eee, forum jakoś nie przypadło mi zbyt do gustu
Masterton napisał(a):Nie jestem jakimś true black metalowcem i Satyricon nie jest dla mnie kultem, legendą ani bożyszczemWięc WYPIERDALAJ.
Masterton napisał(a):No i właśnie kolega znowu dał popis umiejętności
Masterton napisał(a):A od kiedy tak się czepiasz szczegółów?
Masterton napisał(a):Nie jestem jakimś true black metalowcem i Satyricon nie jest dla mnie kultem, legendą ani bożyszczem, ale od czasu do czasu posłucham, choćby ze względu na warsztat perkusisty, ale skoro ty jesteś taki trOO to spoko.
) ale jakoś właśnie Mother North stawiam najwyżej ... sam nie wiem dlaczego
Danzig napisał(a):jakoś właśnie Mother North stawiam najwyżej ... sam nie wiem dlaczego Smile