• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Czego mniej w RockMetalShop'ie ?

Moim zdaniem za duzo jest koszulek podobnie (tak samo wyglądających) mam na mysli np Iron Maiden -The Number Of The Beast to jest chyba z dziecięc, podobnie Fear Of The Dark... mysle ze powinno wybrac sie te najlepsze pod wględem jakosciowym (gramatura materiału) a reszte mówiąc krótko wyjebać. zostawić 20 ale konkretnych, a nie 71 gdzie polowe sa takie same...
Odpowiedz

Zapomniałeś o ludziach TRV (czyt. kultowych). Taki sobie Pan X. ubóstwia tylko "pierwszą metę", bo reszta to komercha. I chcesz takiego pozbawić 10 różnych koszulek Kill'em All na każdy dzień ? Surprised
[)R\/M $ - THAT's ALL MY LIFE...

[Obrazek: 21lg2.jpg]
Odpowiedz

zapomnieliście że RMS to sklep i ma w dupie to czy jego klienci sa tru i czy sprzedają rzeczy tru i zajebiste, bo dla nich wszyscy i tak są pajacami z których doją chajs
[Obrazek: 266c114d403ad301.gif]
Odpowiedz

Ano ba.
[)R\/M $ - THAT's ALL MY LIFE...

[Obrazek: 21lg2.jpg]
Odpowiedz

Jak ci przeszkadzają podobne bluzki, to ich nie kupuj. Dla mnie jest OK. Smile
Odpowiedz

Cytat:Moim zdaniem za duzo jest koszulek podobnie (tak samo wyglądających)
No tiaaa... jasne... ale nie pomyślisz, że jak na 10 wzorów, 9 się sprzeda, to nadal będzie możliwość kupna koszulki danego wzoru?
A to, że zazwyczaj dany wzór produkowany jest na koszulkach o różnej gramaturze, różnej jakości - (nadruki też bywają różnej jakości), oznacza że każdy może sobie wybrać, w jakim zakresie cenowym i jakiej jakości chce koszulkę. Gdyby było tak jak piszesz, to poleciały by bluzgi, że mamy za drogo, a gdzie indziej jest lepszy wybór, więc po cholerę u nas kupować.
Książę 2 napisał(a):zapomnieliście że RMS to sklep i ma w dupie to czy jego klienci sa tru i czy sprzedają rzeczy tru i zajebiste, bo dla nich wszyscy i tak są pajacami z których doją chajs
Pierdlolisz głupoty, aż para bucha.
Odpowiedz

Za dużo kiecowatych bezściągaczowych bluz z kapturami jak Ku Klux Klan
BLOOD SUGAR SEX MAGIK - the best thing since bread came sliced
[Obrazek: redpapryczkipk7.jpg]
Odpowiedz

No,te kaptury faktycznie są jak u KKK.
Odpowiedz

Cytat:Za dużo kiecowatych bezściągaczowych bluz z kapturami jak Ku Klux Klan
Gwoli ciekawostki powiem Wam, ze kiedyś, kiedy sprzedawaliśmy więcej bluz z NIE spiczastymi kapturami, to zaczęły przychodzić do nas maile, żeby bluzy były z kapturami spiczastymi i bez ściągaczy, bo w NIEspiczastych i ze ściągaczami to chodzą tylko hip-hopowcy i pedały.
Tak więc wprowadziliśmy asortyment bluz z kapturami spiczastymi i to jedynie te bluzy sa tru!!!
Big Grin
W związku z tym, apeluję:
DRODZY METALE!!! PAMIĘTAJCIE!!!
PRAWDZIWIE METALOWE TRV-BLACK-NAZI-SPEED-NORDIC-HEROIC-PATETIC-PAGAN-SPICZASTOKAPTUROWE-BEZŚCIĄGACZOWE BLUZY DO KUPIENIA ONLY W RMS!!! *

---------------------------
* niezależnie od tego, co Książe sadzi o sprzedaży u nas rzeczy prawdziwie TRU i prawdziwie ZAJEBISTYCH.
Odpowiedz

----------
*Książę sra na te bluzy i sra na tru metali
----------
*Nosferatu edit: no to powaznie sie nad soba zastanow, bo inni sraja zazwyczaj do muszli klozetowych
----------
* Ksiązę edit: Niektórzy srają na siebie w wannie spiewając o szatanie i podpalaniu kosciołów, potem metalowa banda małolatów wyznaje takich cieciów, a ty możesz zarobic na tym sprzedając bluzy z okładkami płyt takich plugawych harpaganów, więc uważaj, bo sekret sukcesu chuj strzeli
----------
*Nosferatu edit: Niektórzy słuchają muzyki tworzonej przez (jak ich elokwentnie nazwałeś) "tych cieciów", wcale niekoniecznie utożsamiając się z ich poglądami i w dupie mają połamane krzyże i zgwałcone kozy. A "sekretu sukcesu", to raczej chuj nie strzeli, bo sekretu żadnego nie ma - chyba, że ktoś na siłę się go doszukuje - a to już w sumie nie mój problem
----------
Książę Edit: cholera. miałem nadzieje obalić jakąś teorie spiskową, której zwolennikow na tym forum nie brakuje. No coż. Szkoda. Pozostaje mi tylko srać na bluzy ze szpiczastymi kapturami.
----------
*Nosferatu edit: No to cieszę się, że ktoś Cię w końcu oświecił, że żadnego spisku nie ma. Naprawdę. A światem nie żądzą masoni. Ani Żydzi. Ani też cykliści.
Aha - nie jedz za dużo zieleniny, bo nie wydolisz finansowo na bluzy które zamierzasz osrać.

----------
Mimo że jestem prostym orkiem, to tyle rozkminiłem sam I nie próbuj się ze mnie nabijać. W końcu nie ja mam ksywkę jak potwór wysysający krew nosem.
----------
*Nosferatu edit: Ojejku jejku, przepraszam, nie obrazisz się chyba na mnie, co? Tego chyba bym nie przeżył. Chociaż w sumie, jako stworek wypijający krew nosem, to już jestem martwy... no nieumarły raczej :P
Cofam to co wcześniej powiedziałem. Musisz jeść DUŻO zieleniny.

----------
Książę edit: Masz szczęście, że poszedłeś po rozum do głowy, w innym wypadku musiałbym strzelić focha giganta i opuścić to forum, a to byłaby niepowetowana strata dla wszystkich - dla porządku dyskusji w każdym temacie w jakim zabieram glos w pierwszym rzędzie. Tobie, skoro wymieniamy juz dietetyczne uprzejmosci, radziłbym jesć dużo żelkow.
----------
*Nosferatu edit: No to sprawa załatwiona, Ty od dzisiaj wsuwasz zieleninę, a ja zacznynam łykać dużo żelków - ale tylko tych krwistych, af kors.
Pozdrawiam serdecznie.

----------
No to pozostaje mi odpozdrowić
[Obrazek: 266c114d403ad301.gif]
Odpowiedz

Co nie zmienia faktu że chyba nie wszystkie bluzy muszą takie być. A są co do jednej.
BLOOD SUGAR SEX MAGIK - the best thing since bread came sliced
[Obrazek: redpapryczkipk7.jpg]
Odpowiedz

racja, nie wszystkie takie muszą być... może po tych postach w najbliższym czasie pojawią się inne, kto wie...
Odpowiedz

[quote="Nosferatu"]
Cytat:DRODZY METALE!!! PAMIĘTAJCIE!!!
PRAWDZIWIE METALOWE TRV-BLACK-NAZI-SPEED-NORDIC-HEROIC-PATETIC-PAGAN-SPICZASTOKAPTUROWE-BEZŚCIĄGACZOWE BLUZY DO KUPIENIA ONLY W RMS!!! *
Wcale nie only Tongue
Odpowiedz

gdzie indziej nie są takie trv-spiczaste
Big Grin
Odpowiedz

każdy zwykły sklep z ciuszkami dla metalczyków,pewien wysyłkowy ze zgrubioną nazwę pewnego znaku interpunkcyjnego i par einnyh wysyłkowych Wink
Odpowiedz