01-29-2007, 11:27 PM
No ja w sumie chcialem zapytac czy ktos z Was ma zaszczyt pracowac na lamach jakis zinow , stron etc.. zwiazanych z polska scena black/death?
czy w ogole trudno jest sie w cos takiego wkrecic? a jak nie to w jaki sposob zaczac? mam na mysli recenzowanie plyt, koncertow etc...takie zwykle dziennikarstwo acz podziemne.
czy w ogole trudno jest sie w cos takiego wkrecic? a jak nie to w jaki sposob zaczac? mam na mysli recenzowanie plyt, koncertow etc...takie zwykle dziennikarstwo acz podziemne.

![[Obrazek: tnbm-emblem.png]](http://krypt.tsjuder.com/images/tnbm-emblem.png)
.Drukujesz,kserujesz ile potrzeba i wysyłasz to do innych podziemnych zinów (oczywiście za darmoszke),oni Ci to recenzują a Ty czekasz na listy od podziemnych fanów (tzw.krety
.......ale spoko postaram sie po sesyjii pomyslec o jakims redagowaniu...w sumie mialem nawet pomysl wydawania takiej gazetki metalowej - uczelnianej w wspopracy z samorzadem czy cos...dobre to mogloby byc? zawsze moznaby liczyc na wsparcie finansowe...
tu mam jedną swoją reckę),no i jeszcze metalreview ale co do tej ostatniej to nie wiem czy da sie cos zamieszczac :?
będziesz miał okazję zrobić ciekawą jego relację 8)