• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Uszkodzone rzeczy

Zamówiłem m.in: wisiorek skull ale doszedł z urwwanym uszkiem. Przykleiłem bez gwarancji że się będzie trzymać. I jak mam zawiesieć? Nawet jeśli włożyli dobry to zabezpieczenia przed takim wypadkiem praktycznie nie było (kartonowa koperta i foliówka). Sad
Muzyka good, Heavy Metal better, Lordi The Best.
Odpowiedz

kara boska za to że krzyżyka na szyi nie chciałeś nosić.
Odpowiedz

Mam razem z krzyżykiem heheSmile naprawde. jak już coś to za to że oby dwa razem. Rolleyes
Muzyka good, Heavy Metal better, Lordi The Best.
Odpowiedz

kiedyś za taki numer wylądowałbyś na stosie
Odpowiedz

świecąca w ciemnościach czaszka?
Odpowiedz

Podobne wątki…
Wątek: / Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
Ostatni post przez rakmen666
02-17-2006, 08:12 PM

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
To forum używa plików cookie
To forum wykorzystuje pliki cookie do przechowywania informacji o Twoim logowaniu (jeśli jesteś zarejestrowany) oraz informacji o ostatniej wizycie (jeśli nie jesteś zalogowany). Pliki cookie to małe dokumenty tekstowe przechowywane na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być używane tylko na tej stronie i nie stanowią zagrożenia dla bezpieczeństwa. Ciasteczka śledzą również, które tematy zostały przez Ciebie przeczytane i kiedy ostatnio je odwiedziłeś. Prosimy, potwierdź, czy akceptujesz lub odrzucasz te pliki cookie.

Plik cookie zostanie zapisany w Twojej przeglądarce niezależnie od wyboru, aby uniknąć ponownego zadawania tego pytania. Możesz w każdej chwili zmienić swoje ustawienia dotyczące plików cookie, korzystając z linku w stopce.