- Liczba postów:
- 6
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
Ponad 3 tyg. temu otrzymałem "zamówiony towar" , natomiast zamiast tego co zamawiałem otrzymałem zupełnie coś innego . W czesniejszym temacie informowalem o bledach rzeczowych na stronie , z których wynika ten blednie dostarczony towar .
Czy mam zaplacic za wymiane jesli np. przyslano mi obuwie o wym. 41 gdzie pisalo ze ma 25,5 cm , a w zakladce wymiary pisze ze 39 to 25,5 cm . Na moje pytania przeslane droga elektroniczna niestety nikt nie odpowiada od dluzszego czasu . Procz tego zamiast torby na ramie otrzymalem plecak itp. .
Co mam w takiej sytuacji dalej zrobic ?
- Liczba postów:
- 931
- Liczba wątków:
- 7
- Reputacja:
-
0
Zadzwonić,dogadać sie,odesłac towar i napisać na załaczonej kartce co miało być.
- Liczba postów:
- 6
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
Dzieki za odpowiedz , wszystko juz zrobilem w tam tym roku , paczke odeslalem w ten sam dzien w ktorym dostalem . Wlasnie tu jest problem nikt nie odbiera telefonu , i nikt nie odpowiada na poczte .
- Liczba postów:
- 6
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
Przepraszam za post po postem , ale czy serwer pocztowy RMS , jest sprawny ? telefon jest aktualny ?
Bo w żaden sposób nie moge "zlapac kontaktu" .Czy poprostu sklep nie odbiera poczty zwiazanej z pytaniem dotyczacym toku postepowania reklamacyjnego ?
Dzieki .
Pzdr !
- Liczba postów:
- 931
- Liczba wątków:
- 7
- Reputacja:
-
0
DZwoń przed 18 czy tam 16 nei pamietam
- Liczba postów:
- 6
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
Dzieki !!!, znalzlem 3 dni temu temat zwiazany z godz.
"dyzuru" , dzwonilem o odpowiedniej godzinie lecz sytuacja jest jak opisywalem wyzej ... niestety . Zaden adres poczty nie odpowiada od tygodnia . Coz ponoc byla juz taka sytuacja z serwerem POP ze niedzialal prze pewien czas, ale nikt ze sklepu nie umiescil informacji na stronie o przerwie technicznej ...Wiec prosze administracje sklepu o wyjasnienie zaistnialej sytuacji chocby przez forum , moze to ja gdzies popelnilem blad w informacji jaka podalem RMS . I dlatego chcial bym byc wporzadku wobec sklepu i na odwrot . Lecz w zaistnialej sytuacji jest to nie mozliwe .
3maj Cie sie