01-08-2007, 12:32 AM
Juz myślałem że nie wrócisz i bedę musiał czytac wypociny tego chłapaczka, który stara się udawać ciebie. Nikt tak nie mówił "nudny" i "żalosny" jak ty...
Książę 2 napisał(a):Juz myślałem że nie wróciszMisiek,tęskniłeś za mną?

Cytat:Nikt tak nie mówił "nudny" i "żalosny" jak ty...No cóż, widocznie dawałeś powody do tego zeby tak o Tobie mówić :>.
Cytat:znakomicie wypełniasz lukę po ramzesie i vomitorze. Normalnie zlepek ich frazesów
ReTuRn napisał(a):BTW- spodziewam się odrobiny rozrywki, skoro wrócił ramzesOdruch skopanego psa. Jeszcze zrób mu pałę i wyliż stopy
Cytat:No cóż, widocznie dawałeś powody do tego zeby tak o Tobie mówićpewnie. W koncu jestem tylko nudnym po stokroc dzieckiem bluzgatora i internetowym napinaczem bez umiejętności czytania ze zrozumieniem. I cośtam cośtam moja stara
Książę 2 napisał(a):jestem tylko nudnym po stokroc dzieckiem bluzgatora i internetowym napinaczem bez umiejętności czytania ze zrozumieniemSkoro tak twierdzisz...
R_amze_S napisał(a):Co znaczy "wrócił"? Ja tu cały czas jestem.Niby tak, ale sam przyznasz żuczku, że bez wsparcia vomitora toś się taki milczący zrobił i apatyczny jakiś.
Cytat:Odruch skopanego psa. Jeszcze zrób mu pałę i wyliż stopy