• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sylwester 06/07

1h:05m do celu :>
Odpowiedz

No i ja jeszcze Big Grin
Odpowiedz

jak zdrówka ? :> moje zajebiscie Wink

abstynencja nie dość, że wychodzi za friko to jeszcze na zdrowie :>
Odpowiedz

lajtowo, zero kaca no bo i nieduzo piłem Smile btw "Polonaise Polish Wódka" rządzi Big Grin
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

a ja dzwonilem do Val, ciekawe czy pamieta? Big Grin nie bylo tak zle, ale sylwek sredni. Znaczy, bywaly lepsze.
Odpowiedz

Wlasnie wrocilem, bylo w pytke
Odpowiedz

Przed chwila "wpadlem" do domu, żyje.
Odpowiedz

A ja nie żyje, wóda, browar i drinki zadziałały z tego co teraz odczuwam...
Odpowiedz

A nic ciekawego nie było, mogłem się napierdolić jak świnia Wink .
Odpowiedz

Zajebiście.Masakra była niezła a mimo to teraz czuję się świetnie.
Odpowiedz

Żyje.Zabawa , pomijając parę przykrych incydentów związanych z przybyciem pewnych buraków na imprezę , całkiem udana.Osiągnęłem swój cel i dotrwałem do 12 mimo ,ze było ciężko.
Odpowiedz

Kto sie wstydzi tego ze nie ma kaca?
Odpowiedz

Ja nie mam Surprised Mało piłem i w domu siedziałem Big Grin Dzis wstałem, tak jaby sie nic nie działo Big Grin
Odpowiedz

Acrid napisał(a):a ja dzwonilem do Val, ciekawe czy pamieta? nie bylo tak zle, ale sylwek sredni. Znaczy, bywaly lepsze.
Pamietam Laughing ale Czarny chyba nie, bo w ogole nie kumal co do niego mowilam Big Grin
Ghost_82 napisał(a):Ja nie mam Mało piłem i w domu siedziałem Dzis wstałem, tak jaby sie nic nie działo
Ty kurde byles pod tym ratuszem? Bo ja byyylam Laughing
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

Nie byłem Crying or Very Sad Samemu nie chciało mi sie tam iść. I jak było ogólenie i jak sylwester zleciał?
Odpowiedz