10-05-2006, 03:23 PM
MG na PS był zajebisty, natomiast ten na PC niezbyt mi przypadł do gustu. Ale i tak zdecydowanie wole grać w Silent Hill.
Zoltan napisał(a):Czym sie rozni dmc3(dantes ałejkning bodajże : P) od dmc3Nie wiem. To jest chyba konwert z konsoli dmc na pc =]Ale fajnie sie gra.e?
hock: Ciekawe jak ze sterowaniem.
Zoltan napisał(a):Zrobili DMC3 na PC? O, proszęsterowanie ssie i to ostro ;/hock: Ciekawe jak ze sterowaniem.
Balthor napisał(a):sterowanie ssie i to ostro ;/Tak myślałem
probowalem w to grac, nawet srednio idzie ale to kurwa sterowanie ;/ po paru misjach wyjebalem w kosmos zeby sie nie denerwowac ;d
PC nigdy nie nadawal się do konwertowanych gier. Żelazną zasadą powinno być robienie gry bezpośrednio pod dany sprzęt (PC, PS czy X), konwertowanie nigdy na dobre nie wyszło. Chociaż ja miałem MGS2 (jakość konwersji oceniam na dobry, pod warunkiem, że nie gramy na pianinie) na PC i qpiłem sę pada to w sumie dobrze się grało.
Skinless napisał(a):Dorzucam Operation Flashpoint.
O kurwa, i Unreala jedynkę.
Acrid napisał(a):a raz na ruski rok przydaloby sie zagrac w cos innego niz SWOS ;P
zawsze jeszcze jest Cannon Fodder
albo deluxe ski jump
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo