- Liczba postów:
- 18
- Liczba wątków:
- 5
- Reputacja:
-
0
A jak na Observerze będzie 9, 9,5 lub 10 masz w pierdol, ok?
- Liczba postów:
- 18
- Liczba wątków:
- 5
- Reputacja:
-
0
Trzeba być pedałem żeby mieć misia w avatarze. A skoro w twojej mentalności recenzant z observera to pedał to szczerze współczuje ci, bo taki "pedał" potrafi docenić naszą Polska scene a nie w porownaniu do Ciebie - "Impressions In Blood jest chujowe bo ma zjebane tytuły i nie jest już takie trv jak De Profundis" .Do przedszkola idź zabawiać dzieciaki misiami, a sie nie wypowiadaj bynajmniej w temacie o vaderze bo zar dupe sciska takich pozerkow bez uzasadnien.
- Liczba postów:
- 645
- Liczba wątków:
- 30
- Reputacja:
-
0
Ciekawy, naprawde ciekawy album...chlopaki bardzo milo zaskoczyli bo zenujacym "the beast". Wreszcie kompozycje maja ciekawa strukture, sa chwytliwe i zarazem bardzo brutalne...plus dla mausera za solowki, wreszcie jakos to brzmi...
Lekkim wyglupem sa te pseudofilharmonijne wstawki, majace niby dodawac patosu utworom... ostatecznie da sie przywyknac.
Może i nie jestem bystry, ale zajebać potrafię !!
- Liczba postów:
- 417
- Liczba wątków:
- 4
- Reputacja:
-
0
wreszcie wyszła oryginalan płytka, i coż miodnie graficznie, poza coverem ktory mi sie nie podoba. fajnie ze wyszli z dołka oby tak dalej.
and now is forever...
- Liczba postów:
- 747
- Liczba wątków:
- 19
- Reputacja:
-
0
Apropos dołka... "Płytki dołek" kapeli Hunter to był ulubiony utwór ś.p. Docenta. Właśnie. W sumie zachowaliśmy się skurwysyńsko troszkę, bo 19 sierpnia 2005 zmarł nasz WIELKI bębniarz i nikt nic nie przypomniał o rocznicy... Lepiej późno niż wcale... [*]
[)R\/M $ - THAT's ALL MY LIFE...
- Liczba postów:
- 645
- Liczba wątków:
- 30
- Reputacja:
-
0
O kurwa ... widzialem wlasnie nowy teledysk i do tej pory czyszcze monitor ze sliny, ktora go zaplulem smiejac sie...zenada totalna i te rogi...zrzyna z behemoth, tyle, ze nieudolna.
p.s co to za pomysl, aby plyte promowal najgorszy na niej kawalek ??
Może i nie jestem bystry, ale zajebać potrafię !!
- Liczba postów:
- 417
- Liczba wątków:
- 4
- Reputacja:
-
0
na stronie wejdera cytat z newsa
"VADER wysoko na liście sprzedaży!
Nowy album VADER "Impressions In Blood" zadebiutował w rankingu sprzedaży płyt w Polsce na ósmej pozycji, co jak na zespół death metalowy jest niewiarygodnym osiągnięciem. Dla przykładu, nowy krążek AUDIOSLAVE znalazł się w tym rankingu na 24 miejscu."
co za pierdolenie...
and now is forever...
- Liczba postów:
- 417
- Liczba wątków:
- 4
- Reputacja:
-
0
na stronie wejdera cytat z newsa
"VADER wysoko na liście sprzedaży!
Nowy album VADER "Impressions In Blood" zadebiutował w rankingu sprzedaży płyt w Polsce na ósmej pozycji, co jak na zespół death metalowy jest niewiarygodnym osiągnięciem. Dla przykładu, nowy krążek AUDIOSLAVE znalazł się w tym rankingu na 24 miejscu."
co za pierdolenie...
and now is forever...