Świat schodzi na psy... -
Pandora - 12-05-2004
"Sueddeutsche Zeitung" podaje przykład działalności trzech mężczyzn w wieku 63, 72 i 74 lat, którzy uzbrojeni w pistolety, granaty i łomy obrabowali sześć banków, zdobywając 400 tysięcy euro. Gang starszych panów wpadł w ręce policji w ubiegłym miesiącu. Natomiast 70-letniej kobiety, która ubrana w czapkę z włóczki i ciemne okulary, w pojedynkę napadła na cztery banki w Duesseldorfie, do tej pory nie udało się złapać.
Zaczerpnięte z serwisu: interia.pl
-
psychosis - 12-05-2004
pewnie podjechali pod bank na wózku inwalickim i jazda... kase na wózek i odjazd..

))))
-
Aeroth - 12-05-2004
niema to jak doświadczenie ;D
-
fireball - 12-05-2004
Polecam "Ciekawe Czasy" Terrego Pratchett'a - genialny przyklad na to, ze starsi ludzie roxxx
-
Aeroth - 12-05-2004
wszystkie części gdzie jest Cohen ;] najlepiej jest to przedstawione w Ostatnim Bohaterze.
-
Macias - 12-06-2004
Cala prawda o niemieckich emerytach wcale nie maja tak dobrze jak moglo by sie wydawac
-
Vlkodlak - 12-07-2004
ja myślę, że oni wyznają zasadę "Fuck the system"
-
Macias - 12-07-2004
To sa tak naprawde starzy anarchisci
-
fireball - 12-07-2004
mi sie wydaje, ze nie byli tacy starzy...zloty wiek przeciez...mam w rodzinie kilka osob powyzej 90 roq zycia (zywych )

i jakos sie wszyscy trzymaja...bez problemow...

tamci panowie niczym mnie nie zaskoczyli ;]
-
Pandora - 12-07-2004
To musisz mieć fajna rodzinkę, fireball,

skoro napady na bank w wieku 70 lat to dla ciebie nic dziwnego...
-
fireball - 12-07-2004
heh, niewiele rzeczy na tym swiecie moze mnie zdziwic...po prostu przywyklem do ignorowania wszystkich dziwactw...

to pomaga zachowac zdrowie psychiczne...
-
sweet_nurse - 12-14-2004
hmmm... "Świat poszedł naprzód"
-
fireball - 12-14-2004
"Świat schodzi na psy..." - A CO WY DO CHOLERY MACIE DO PSOW?

milusie zwierzatka...

rottweilery na przyklad ;]
-
Skippy - 12-14-2004
Cytat:"Sueddeutsche Zeitung" podaje przykład działalności trzech mężczyzn w wieku 63, 72 i 74 lat, którzy uzbrojeni w pistolety, granaty i łomy obrabowali sześć banków, zdobywając 400 tysięcy euro. Gang starszych panów wpadł w ręce policji w ubiegłym miesiącu. Natomiast 70-letniej kobiety, która ubrana w czapkę z włóczki i ciemne okulary, w pojedynkę napadła na cztery banki w Duesseldorfie, do tej pory nie udało się złapać.
Przypomina trochę monolog Bercika o sanatorium... =P
Re: Świat schodzi na psy... -
Katiria - 12-18-2004
Pandora napisał(a):"Sueddeutsche Zeitung" podaje przykład działalności trzech mężczyzn w wieku 63, 72 i 74 lat, którzy uzbrojeni w pistolety, granaty i łomy obrabowali sześć banków, zdobywając 400 tysięcy euro. Gang starszych panów wpadł w ręce policji w ubiegłym miesiącu. Natomiast 70-letniej kobiety, która ubrana w czapkę z włóczki i ciemne okulary, w pojedynkę napadła na cztery banki w Duesseldorfie, do tej pory nie udało się złapać.
Coż...Stary człowiek a może