Forum Rockmetalshop
Farby do włosów - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (https://forum.metalhead.pl)
+-- Dział: SKLEP ROCKMETALSHOP.PL (https://forum.metalhead.pl/forum-sklep-rockmetalshop-pl)
+--- Dział: Informacje o artykułach (https://forum.metalhead.pl/forum-informacje-o-artyku%C5%82ach)
+--- Wątek: Farby do włosów (/thread-farby-do-w%C5%82os%C3%B3w)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7

Farby do włosów - Anonymous - 11-10-2004

Czy te farbki się NAPRAWDĘ zmywają po 8-15 myciach i czy się w ogóle zmywają? Byłabym wdzięczna, gdyby ktoś, kto używał tych farbek, mnie powiadomił, bo planuję sobie sprawić taką farbkę, ale jednak chciałabym po jakimś czasie odzyskać swój własny kolor włosów.

- psychosis - 11-10-2004

nawet zwykła farba do włosów schodzi po jakimś czasie... więc co to za róznica... ? Big Grin

- Valhalla - 11-10-2004

wbrew pozorom bardzo duza... nie kazdy lubi miec sprany zielony na glowie, choc mi by osobiscie nie przeszkadzal Tongue

- succubus - 11-13-2004

Tak jak jest napisane w opisie produktu. Farby schodzą po 8-15 myciach i bezpowrotnie kolor się zmywa. Zreszta jak sama nazwa wskazuje jest to farba półtrwała!! to tyle wyjaśnień i do dzieła -- kolorować czuprynki Laughing (oczywiscie jak ktoś ma Big Grin)

- Irja - 11-13-2004

succubus napisał(a):Tak jak jest napisane w opisie produktu. Farby schodzą po 8-15 myciach i bezpowrotnie kolor się zmywa

no do konca sie z tym nie zgodze... Sad
[bo ogolnie mowimy o saszetkach badz szamponach, ktore to zmywaja sie niby po 8-15 myciach]
wielokrotnie mialam farbowane tym wlosy i kolor utrzymywal mi sie o wiele dluzej!!! i znam wiele takich przypadkow. np. moja kolezanka strzelila sobie na blond - ciemna sliwke, czy cos w tym stylu, to chyba przez pol roku nie mogla wrocic do swojego naturalnego koloru :?
ale kto nie sprobuje - nie przekona sie Big Grin
wiec do dziela Big Grin

ps. zalezy to chyba od rodzaju wlosow jak dlugo farba sie trzyma

- Aeroth - 11-14-2004

mi zielony 2 tygodnie schodził.

- Anonymous - 11-15-2004

I zszedł zupełnie?

- Aeroth - 11-16-2004

tia. bez problemów, potem machnąłem czarnogranatowe a teraz tylko czarne. I nawet włosy są całkiem zdrowe Wink Ale stargazer to była tylko ta zielen a reszta to jakiestam inne.

- Anonymous - 11-16-2004

aha, wielkie dzięki za info. Chyba zacznę sobie zbierać kasę na opakowanko farbki i farbnę się na ostry róż Smile

- Aeroth - 11-16-2004

a dasz zdjęcie? Wink
widziałem kilka dziewczyn w ostrym różu i mam jedną radę: najpierw postaraj się jak najbardziej rozjaśnić włosy [najlepiej do bieli] a potem farbować, najlepszy efekt.

- TisH - 11-17-2004

A ja z innym pytaniem dot. tych farb. Chetnie rzucilabym sobie jakis kolorek, ale nie wiem ile opakowan bede potrzebowac na metrowej dlugosci kudly? To jak, wie ktos? Question

- Anonymous - 11-21-2004

Cytat:a dasz zdjęcie?
Eheheh, lepiej nie bo będziesz miał koszmary Big Grin
Cytat:widziałem kilka dziewczyn w ostrym różu i mam jedną radę: najpierw postaraj się jak najbardziej rozjaśnić włosy [najlepiej do bieli] a potem farbować, najlepszy efekt.
Wilekie dzięki za dobrą radę, ale nie mam zamiaru z niej zrobić pożytku, gdyż za bardzo lubię naturalny kolor moich włosów,mimo że jest bardzo pospolity i nijaki ,żeby go rozjaśniać. Dlatego też tak bardzo chciałm wiedizeć, czy te farbki się zmywają Smile

- Tatiana - 12-14-2004

Wlasnie chcialam kupic farbe fioletowa i zrobic sobie pasemka czy cos ale boje sie na czarnych wlosach nie wyjdzie Sad

Rozjasniacze niewiele pomagaja...

- Aeroth - 12-14-2004

zawsze pozostaje maskara do włosów ;] Robisz sobie na impreze, wracasz, zmywasz. Muszę gdzieś kupić niebieską i białą.

- TisH - 12-15-2004

A ja bym chciala sie wreszcie dowiedziec ile opakowan potrzebowalabym na ponad metrowej dlugosci kudly....? Sad