Bluzki siateczkowe dla bab -
Gaga - 03-16-2005
Kurcze, pszzeszukałam wszystkie bluzki w R&M Shopie i nie znalazłam bluzek zrobionych CAŁYCH z siateczki...nie wiem czy będa takie bluzki czy nie...ale ja bardzo taka potrzebuje a nigdzie sie kupic nie da
-
Gaga - 03-16-2005
halo

niech mi ktos napisze cos po propo tych bluzek
-
gabrysia - 03-16-2005
Zrobić Ci na szydełku???

Buehehe, ja tam nie wiem, czy będą czy nie. Na prawdę w żadnym sklepie nie ma takiej? Dziwne
-
Gaga - 03-16-2005
wlasnie nie ma...a do wakacji chce sobie kupic :]
Re: Bluzki siateczkowe dla bab -
Gaga - 03-16-2005
Gaga napisał(a):Kurcze, pszzeszukałam wszystkie bluzki w R&M Shopie i nie znalazłam bluzek zrobionych CAŁYCH z siateczki...nie wiem czy będa takie bluzki czy nie...ale ja bardzo taka potrzebuje a nigdzie sie kupic nie da 
-
Gaga - 03-16-2005
Ups...przez przypadek zacytowałam sama siebie

nawet nie umiem sie oposlugiwac forum
-
mind.in.a.box - 03-17-2005
O ile dobrze pamiętam, to w Reservedzie są takie siateczkowe bluzki, tyle, że bez rękawów i nie warte swojej ceny. Coś dla zdesperowanych
-
hier_kommt_die_sonne - 03-17-2005
Zobcz sobie na Quelle, kiedys cos takiego tam widziałam
-
kaśka - 03-17-2005
z leg avenue sa takie bluzki. poszukaj na allegro.
-
succubus - 03-17-2005
Do wakacji obiecujemy że będą, zresztą mieliśmy już takie bluzki z siateczki samej. chodzi Ci oczywiście o dugi rękaw
-
Gaga - 03-17-2005
Oj dzieki! Reserved? Hmmm tam na ogol nic nie jest warte swojej ceny :]... dzieki za pomoc! Poszukam na allegro...a co to Quelle?
-
Gaga - 03-17-2005
Tak długi rekaw z samej soateczki...tylko zeby rekaw mial minimum 51 cm :]
-
Vlkodlak - 03-18-2005
Gaga poszukaj na allegro. Z firmy Leg Avenue są takie całe z siatki. O większych oczkach, mniejszych, normalne i nad pępek. Z długimi rękawami i inne tam takie
-
Gaga - 03-18-2005
Heh

mozze jestem slepa ale nie znalazlam tam tych bluzek

ale Administrator tego forum powiedział ze beda mieli w sklepie takie bluzki przed wakacjami wiec poczekam, az tak nie panikuje
-
hier_kommt_die_sonne - 03-18-2005
Quelle to taki sklep, można kupować przez Internet, moga Ci też wysyłać katalogi do domu. Nie wiemn jaki jest dokladnie adres srtony, ale pewne quelle.com albo cos w tym stylu, znajź sy na googlach